Onal Agiacai este jucatorul etapei a treia din Play-Off

Farul Constanta a reusit in ultima etapa din Play-Off sa castige disputa impotriva Stiintei Baia Mare, o victorie de moral pentru marinari in tentativa de a se califica in semifinalele SuperLigii CEC Bank din acest sezon.

Succesul constantenilor, desi fara implicatii in alcatuirea clasamentului final, a dus la prima infrangere a zimbrilor si la al doilea punct bonus ofensiv pentru elevii lui Cristi Petre, anterioara performanta de acest gen venind in etapa a IX-a dupa partida cu Universitatea Cluj.

Patru eseuri a marcat trupa de la malul marii baimarenilor, unul fiind semnat de Onal Agiacai, uriasul din linia a doua. Pentru aceasta reusita care a incununat evolutia din teren pe toata durata celor 80 de minute fiind desemnat jucatorul meciului.

Incercarea lui Agicai a venit in minutul 31 si a insemnat practic desprinderea la mai mult de doua eseuri transformate pentru alb-albastri. Molul de margine, arma preferata a maramuresenilor a fost procedura prin care apararea acestora a fost depasita, Agiacai finalizand efortul colegilor de pe inaintare.

Onal Agiacai este cel mai vechi component al Farului din lotul actual, alaturi de Jantjies, experienta si daruirea din teren fiind benefica unei echipe care in acest sezon si-a bazat jocul pe inaintare pentru a se mentine in careul de asi al SuperLigii CEC Bank.

Pentru Farul urmeaza barajul de calificare in semifinale unde o va intalni pe Steaua, cea la care Onal Agiacai a evoluat in trecut obtinand in tricoul ros-albastru doua titluri de campion in editiile 2003 si 2007.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile