Padova a egalat-o in clasament pe Calvisano dupa etapa a VIII-a din Eccellenza

Padova a egalat-o in clasament pe Calvisano dupa etapa a VIII-a din Eccellenza.

Dupa ce derbyul dintre Calvisano si Rovigo a deschis etapa a VIII-a din Campionato Eccellenza, in restul partidelor s-au inregistrat trei victorii ale gazdelor si una de partea vizitatorilor, succesul din intalnirea cu Viadana aducandu-i pe cei de la Padova pe pozitia secunda in clasament.

L’Aquila a suferit cea de-a opta infrnagere consecutiva pe terenul lui Lazio. Dintre jucatorii romani doar Dennis Perju si Vlad Badalicescu s-au aflat pe teren, ambii titulari, victoria romanilor cu rezultatul de 35-9 aducandu-le acestora si bonusul ofensiv gratie eseurilor marcate de Rochford, Kotze, Nitoglia si Bacerra, dubla.

Un succes important l-a obtinut Padova, pentru care George Iacob a fost titular pe postul de pilier, astfel ca alb-negrii au egalat-o in clasament pe Calvisano insa cu un punctaveraj inferior ocupa pozitia secunda. Padova a invins pe propriul teren Viadana cu rezultatul de 27-17, dupa ce vizitatorii conduceau la pauza cu 17-14, eseul lui Rossi din minutul 78 aducand desprinderea pe tabela de marcaj.

Prin victoria cu 13-6, San Dona a depasit-o in clasament pe Fiamme Oro, la invingatori Bogdan Iovu fiind prezent pe teren pe toata durata partidei, in timp ce Piacenza, fara moldoveanul Andrei Mahu, a fost invinsa cu 43-3 pe propriul teren de Mogliano.

Clasament:
1.Calvisano-33p
2.Padova-33p
3.Rovigo-30p
4.Mogliano-23p
5.Lazio-18p
6.Viadana-17p
7.San Dona-15p
8.Fiamme Oro-14p
9.Piacenza-6p
10.L’Aquila-1p

FOTO: rugbymeet.com

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile