Partide interesante in etapa a 3-a din Rugby Europe International Championship

Alaturi de partida care ne intereseaza in mod direct, Romania-Rusia, in etapa a 3-a din Rugby Europe International Championship mai sunt programate disputele Georgia-Spania si Belgia-Germania, aceasta din urma cu implicatii in lupta pentru evitarea retrogradarii, ambele echipe irosindu-si practic sansele de a mai sperea intr-o calificare la Cupa Mondiala din 2019.

Conform clasamentului la zi din Rugby Europe International Championship editia 2018, la Tbilisi se vor intalni primele doua clasate, Georgia si Spania, acest aspect fiind subliniat si de antrenorul gruzinilor, neozeelandezul Milton Haig, care a declarat ca prin victoriile impotriva Rusiei si Romaniei, leii iberici sunt principalul adversar in lupta pentru titlu.

Chiar daca nu va putea conta pe serviciile jucatorilor Kote Mikautadze si Merab Sharikadze, ambii accidentati, tehnicianul Georgiei ii va avea la dispozitie pe Soso Matiashvili si Giorgi Koshadze, Milton Haig asteptand de la elevii sai o pregatire si concentrare maxima, la fiecare partida, pentru a castiga trofeul editiei 2018 a Rugby Europe International Championship in stilul unei natiuni majore a lumii rugbyului.

Un duel extrem de interesant va avea loc la Bruxelles, Belgia avand marea sansa de a profita in partida cu Germania, lipsita in continuare de aportul jucatorilor de la Heidelberg RK. De cand participa in acest esalon valoric Belgia nu a reusit sa obtina, inca, nicio victorie, in 17 partide disputate reusind doar o remiza, in 2013, intr-o disputa cu Spania.

Desi sezonul trecut si-a trecut in cont doua succese, cu Romania si Belgia, Germania se afla acum in situatia de a lupta pentru evitarea retrogradarii. Pentru aceasta, in incercarea de a suplini absentele importante, Pablo Leimone va incerca sa alcatuiasca o echipa competitiva in jurul unor jucatori precum Maxime Oltmann, Chris Hilsenbeck, Mika Tyumenev sau Damien Tussac , toti cu experinta evolutiilor in campionatele din Franta.

Programul etapei a 3-a din Rugby Europe international Championship:
03.03.2018, Cluj Arena, Cluj-Napoca: Romania-Rusia (ora 16:00)
03.03.2018,Mikheil Meskhi Stadium, Tbilisi: Georgia-Spania (ora 16:00)
03.03.2018,King Baudouin Stadium: Belgia-Germania (ora 17:00)

FOTO: Deutscher Rugby-Verband Facebook

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile