Partide interesante în Divizia Națională de Seniori

Etapa a 13-a din Divizia Națională de Seniori programează  sâmbătă, 9 octombrie, partide interesante între primele patru clasate, respectiv cele din a doua jumătate a clasamentului.

Unul din derbyurile etapei va fi partida RC Bârlad-CS Năvodari. RC Bârlad, gazda acestei dispute ocupă poziția secundă în clasament, în timp ce CS Năvodari este pe locul patru. Bârlădenii vin după o înfrângere la Petroșani, iar disputa, pentru ambele echipe de fapt, este vitală pentru a continua cu șanse reale lupta pentru supremația competiției. În tur,  CS Năvodari s-a impus cu 27-21.

Tot un derby va fi și la malul Dunării, între CSM Galați și Știința Petroșani. Știința Petroșani este liderul la zi, gălățenii, poziția a treia în clasament, dar studenții din Valea Jiului nu-și pot permite pași greșiți dacă doresc să păstreze ecartul față pe principalele urmăritoare. În tur, Știința Petroșani s-a impus cu 38-15.

Învinsă la Arad etapa precedentă, RC Grivița va primi pe Parcul Copilului vizita celor de la CSU Alba Iulia, ultima clsată în acest moment în Divizia Națională de Seniori. Pentru grivițeni miza sunt cele cinci puncte pentru a mai spera la un loc în primele patru, echipa din Alba Iulia fiind în continuare în căutarea primului punct. În tur, RC Grivița s-a impus cu 27-12.

Victorioasă în Cupa Bucovinei, CSM Bucovina Suceava va întâlni pe propriul teren pe CSU Arad.Cele două echipe sunt vecine de clasament, având același număr de puncte. Echipa care va învinge sâmbătă va urca pe poziția a șasea. În tur CSU Arad s-a impus cu 19-15.

Politehnica Iași va evolua pentru prima dată pe propriul teren, adeversară urmând a fi RC Gura Humorului. În precedentele două partide ieșenii au obținut o victorie și o înfrângere în tentativa lor de a-și forma o echipă competitivă pentru următorul sezon.

Divizia Națională de Seniori
Etapa a XIII-a, 9 octombrie:

SCM Suceava – CSUAV Arad, stadion Unirea, ora 10.00
Arbitri: Diaconescu Robert, Bucur Sorinel, Zugravu Vlad

RC Grivița – CSU Alba Iulia, stadion Parcul Copilului, ora 11.00
Arbitri: Dascălu Robert, Răvar Lucian, Rotaru Cristian

CSM Galați – CS Stiința Petroșani, stadion Municipal, ora 11.00
Arbitri: Gârbău Mădălin, Bujoreanu Viorel, Dumitrescu Ionel
CCOB: Ciprian Costache

RC Bârlad – CS Năvodari, stadion Municipal, ora 11.00
Arbitri: Preda Dragoș, Flutur Ionuț, Bărgăoanu Dragoș
CCOB: Nicolae Frâncu

CS Politehnica Iași – RC Gura Humorului, stadion Tepro, ora 11.00
Arbitri: Văcaru Mihai, Surmei – Balan Gabriela, Călugărici David
CCOB: Gheorghe Pleșcan

FOTO: Dragoș PĂȘCĂNEANU

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile