Peste 500 de copii vor participa la Festivalul de rugby tag – „Memorialul Catalin Gabriel Becheanu”

Festivalul de rugby-tag, cea mai importanta competitie de acest fel care se adreseaza elevilor, continua in aceasta toamna. Astfel, vineri, 8 noiembrie, de la ora 10:00, pe Stadionul de rugby Ghencea din Bucuresti va avea loc o noua editie a Festivalului. Competitia care reuneste elevi din ciclul primar, gimnazial si liceal, va aduna la start 56 de echipe provenind de la 28 de scoli.

Incepand din acest an, editia de toamna a acestui Festival de rugby tag se va numi Rugby Tag – MEMORIALUL „CĂTĂLIN GABRIEL BECHEANU”

„Cătălin, a fost elevul meu la Liceul Teoretic Stefan Odobleja unde i-am fost diriginte, apoi la Liceul Teoretic Ion Barbu. A jucat rugby tag in echipa liceului , a participat la festival încă de la prima ediție.Apoi a făcut trecerea la rugby contact activând că jucător excepțional la Cluburile Flamingo, Steaua și RC Grivita. In urmă cu câteva luni ne-a părăsit, plecând alături de Domnul. Va fi veșnic în inimile noastre”, a declarat profesorul Iulian Rontescu, initiatorul acestui festival.

Catalin Becheanu a inceput rugbyul la varsta de 9 ani, la RC Flamingo, ajungand sa practice acets sport in urma unei selectii facute in scoli. A facut pasul la CSA Steaua, echipa cu care in 2015-2016 a castigat titlul national la U20, dupa care s-a transferat la RC Grivita. Acesta a incetat din viata la doar 21 de ani, in urma unui accident rutier produs in luna august a acestui an.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile