Poli Iasi, pe primul loc in etapa a treia de rugby 7 feminin senioare

In etapa cu numarul trei pentru echipele de rugby sapte feminin senioare Poli Iasi a reusit sa se claseze pe primul loc.

Primul meci le-a avut ca protagoniste pe CS U Cluj si o selectionata a FR Moldova, unde moldovencele au reusit sa se impuna cu scorul de 14 – 0. Prima repriza a fost singura in care s-a inscris, echipa oaspete reusind doua eseuri si tot atatea transformari.

CSU Agronomia a intalnit-o pe CS Gold Corporation Rosia Montana si a reusit victoria, punctand cinci eseuri, unul singur fiind transformat, scorul final aratand 27 – 0.

In al treilea meci FR Moldova a dispus de CS U Agronomia, invingand de aceasta data, dupa sapte eseuri inscrise si doua transformari, tabela la final arata 22 – 0.

Urmatoarea partida dintre CS Poli Agro Iasi si CS U Cluj a bifat a doua infrangere a clujencelor, acestea nereusind sa inscrie nici un punct pe tabela. De partea cealalta, gazdele au avut doua reprize constate, cu trei eseuri si o transformare pana la pauza si patru eseuri si inca o transformare in partea a doua a jocului, scor final 39 – 0.

CS U Agronomia o intalneste pe CS Poli Agro Iasi in meciul cu numarul cinci, rezultatul fiind unul favorabil iesencelor, care demonstreaza o forma buna, inscriind doua eseuri in fiecare repriza si un total de trei transformari, aducand scorul la 0 – 26.

CS Gold Corporation Rosia Montana le-a intalnit pe FR Moldova si pe CS Poli Agro Iasi in urmatoarele doua partide, si a suferit inca doua infrangeri. Moldovencele reusesc trei eseuri si o transformare, la fel ca si iesencele, si inchid tabela la 0 – 17; diferenta de scor in al doilea meci fiind facuta de incercarea celor de la CS Gold Corporation, scor final 17 – 5.

CS U Cluj joaca si ea doua meciuri consecutiv, impotriva lui CS U Agronomia si CS Gold Corporation Rosia Montana, din primul iesind invinsa cu scorul de 7 – 10, datorita celor doua eseuri reusite de Agronomia, iar din al doilea invingatoare cu scorul final 10 – 29.

Ultimul meci, cel dintre FR Moldova si CS Poli Agro Iasi s-a incheiat de partea gazdelor, acestea inscriind un total de 3 eseuri, scor 15 – 0.

Clasamentul etapei cu numarul 3 arata astfel:

Clasament etapa a III-a
Clasament etapa a III-a

Clasamentul final este:

Clasament final.
Clasament final.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile