Povesti din rugby, spuse de Lawrence Dallaglio

rugby talesFostul capitan al Angliei, Lawrence Dallaglio, a scos recent pe piata a treia sa carte: Rugby Tales: Legendary Stories of Blood, Sweat and Beers. Cartea nu este altceva decat o insiruire de momente “neoficiale” la care fostul numar 8 al englezilor a fost partas.
Intr-un interviu acordat pentru o televiziune engleza, Dallaglio explica subiectul cartii sale: tot ce se intampla in viata jucatorilor de rugby si la care publicul nu are acces. El spune ca un jucator poate fi masurat prin perfomantele sale, dar oamenii nu vor cunoaste distractia de care se bucura practicantii de rugby.

Aceasta esta a 3-a carte a lui Dallaglio. Prima sa carte s-a numit Dallaglio on Rugby: Know the Modern Game (1998). Cea de-a doua este o autobiografie, It’s in the Blood: My Life (2007).

Lawrence Bruno Nero Dallaglio este un jucator exponential al generatiei sale. A fost capitanul Angliei si al lui London Wasps. A castigat Cupa Mondiala, campionatul Angliei, Heineken Cup si Challenge Cup (ultimele trei trofee de mai multe ori).

Foto: www.youtube.com

Vezi un interviu in care vorbeste despre ultima sa carte:

Vezi si cateva dintre cele mai frumoase incercari din cariera:

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile