Prima editie a „Festivalului International de Rugby 2016” a avut loc la Bucuresti

Prima editie a "Festivalului International de Rugby 2016" a avut loc la Bucuresti.

Sambata, 1 octombrie, pe terenul din Complexul Sportiv Studentesc Tei a avut loc prima editie a „Festivalului International de Rugby”, organizat de clubul old-boys GFP Rugby Club si RC Antonio Jr.

Cele sase echipe participante, Vertaco Rugby Meaudre (Franta), Rechinii Constanta, Arlechinii Bucuresti, Dracula Rugby Veterans, Old Rugby Sportul Studentesc si GFP Rugby Club au jucat pentru spectacolul sportiv, dar si pentru delectarea spectatorilor aflati in tribune. Turneul nu a avut o castigatoare propriu-zisa, toate echipe impartasind aceeasi pasiunea pentru balonul oval.

Meciurile au avut o durata de 20 de minute, placajele impletindu-se perfect cu voia buna si momente de rugby adevarat. Printre invitatii de seama ai competitiei s-au aflat fostul ministru al Sportului, campioana olimpica Gabriela Szabo si Florentin Marinescu, presedintele Federatiei Romane de Arte Martiale.

"Festivalul International de Rugby 2016" a avut invitati de seama.
„Festivalul International de Rugby 2016” a avut invitati de seama.

„GFP International Rugby Festival 2016  a fost un real succes, s-a bucurat de prezenta multor personalitati ale sportului romanesc, in plus ma bucur ca au fost alaturi de noi si multi spectatori.Doresc sa ii multumesc lui Berti Barbera pentru intregul ajutor pe care ni l-a acordat in organizarea evenimentului. Nu am stabilit un clasament pentru ca in opinia noastra toate echipele au fost castigatoare, iar  premiile pe care le-am dat au fost speciale cum sunt si acesti oameni minunati, care la aceasta varsta inca joaca cu atata pasiune, placere si devotament, ceea ce este extraordinar. Noi, GFP, ne-am propus sa jucam cu Vertaco Rugby, pentru ca ne sunt foarte buni prieteni si trebuia sa ne luam ”revansa” de la turneul organizat de ei la Maudre, unde s-a jucat rugby pe zapada, in februarie. De data aceasta am reusit sa ii invingem, insa bucuria revederii a fost mai mare decat a victoriei, prietenia s-a legat si mai tare intre noi, deja suntem invitati sa participam in februarie din nou, in Franta. Ne gandim sa continuam cu aceasta competitie si sa nu ne oprim aici, in plus dorim ca la anul sa invitam mai multe echipe internationale. Noi, de cativa ani, organizam fiind ”Cupa Mos Caciun” si „Evenimentul Caritabil” din decembrie , unde deja vom fi la a a 3 a editie  si avem astfel experienta in a continua lucrurile bune incepute.”, a declarat Dumitru Antonio, organizatorul Festivalului.

Toate echipele participante au primit premii speciale, simbolice, un platou gravat, incastrat intr-o placa de lemn, in timp ce arbitrii competitiei si invitatii speciali au primit o medalie gravata in acril.

Premiul special al Festivalului International de Rugby 2016.
Premiul special al Festivalului International de Rugby 2016.

In debutul competitiei s-a desfasurat partida contand pentru Divizia A, dintre Sportul Studentesc si Dinamo II, alb-rosii impunandu-se cu 40-12.

FOTO: #GFPInternationalRugbyFestival2016

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile