RC Barlad s-a impus pe terenul Bucovinei Suceava

Liderul Diviziei Nationale de Seniori, RC Barlad, a obtinut cea de-a saptea victorie consecutiva dupa succesul de la Suceava, elevii lui Ioan Harnagea dezlantuindu-se in repriza secunda, cand au marcat patru incercari.

Prima repriza a fost saraca in puncte, iar barladenii au fost singurii care au modificat tabela de marcaj dupa un eseu venit in minutul 29. Incercarea semnata de Hurez a venit in ciuda faptului ca vizitatorii evoluau in inferioritate numerica, Matase fiind trimis pe banca pedepselor pentru zece minute dupa un cartonas galben.

Debutul partii secunde a consemnat o penalitate concretizata de Brateanu in contul sucevenilor, insa la numai doua minute distanta Dan a inscris un nou eseu pentru RC Barlad. Ibanescu a transformat pentru 12-3, rezultat care s-a mentinut pana la jumatatea reprizei.

Curcan, finalizator in terenul de tinta al gazdelor si Ibanescu, autor al transformarii au marit ecartul, care nu s-a mentinut decat trei minute, Brateanu reusind un eseu care a ramas netransformat, aceastea fiind si ultimele puncte marcate de Bucovina Suceava.

Pana la final RC Barlad si-a asigurat si bonusul ofensiv, marcand alte doua eseuri prin Munteanu, respectiv Tachel. Ibanescu a transformat ambele reusite ale colegilor sai si astfel barladenii s-au impus cu rezultatul de 33-8.

In ultima etapa a sezonului regulat RC Barlad va primi vizita celor de la CSU AV Arad, in timp ce Bucovina Suceava va avea zi libera din cauza numarului impar de participante in Divizia Nationala de Seniori. RC Barlad si-a asigurat deja prezenta in Play-Off , Bucovina Suceava urmand sa evolueze in Play-Out.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile