RC Gura Humorului s-a impus în derbyul Moldovei în play-out-ul DNS

Sâmbătă, 14 noiembrie, a fost programată și o nouă întâlnire din play-out-ul Diviziei Naționale de Seniori, ediția 2019-2020. La Suceava, pe stadionul de la Baza Unirea, RC Gura Humorului s-a impus în fața echipei CSM Bucovina Suceava cu 18-13 (15-10). Humorenii au câștigat în premieră și Cupa Bucovinei, trofeu simbolic care se pune în joc între cele două echipe.

Sucevenii au început mai bine jocul, punând presiune pe echipa oaspete, echipă care a avut în componență nu mai puțin de opt juniori care abia au împlinit 18 ani. În ciuda jocului bun făcut de gazde, cei care au pus primele puncte pe tabelă au fost humorenii, prin Alin Conache, care a transformat o penalitate. Suceava a revenit repede, prin eseul lui Costel Dusacovschi, transformat de Sabin Crețu, 7-3. Câteva minute mai târziu, Crețu reușește să mai adauge încă trei puncte dintr-o penalitate, 10-3. Treptat, elevii lui Andrei Varvaroi au început să-și impună jocul, să pună presiune pe apărarea suceveană, forțând greșelile care nu au întârziat să apară. Astfel, până la finalul primei părți, aceștia au reușit să preia conducerea prin cele patru lovituri de pedeapsă reușite de Alin Conache, 15-10.

În repriza secundă, gazdele au redus diferența prin lovitura de penalitate reușită de Sabin Crețu, 13-15, însă nu au mai avut forță să întoarcă rezultatul, cu atât mai mult că au încheiat meciul în 14 jucători, după eliminarea temporară a lui Narcis Borș. Cu două minute înainte de fluierul final, Gura Humorului a închis tabela, prin penalitatea transformată de Alin Conache, 18-13.

În ultima etapă a play-out-lui, duminică, 22 noiembrie, RC Grivița întâlnește pe CSM Suceava, de la ora 11:00, pe Stadionul Parcul Copilului.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile