RCM Timisoara si-a testat fortele intr-o partida cu Stiinta Petrosani

Campioana en-titre, RCM Timisoara a disputat o partida de pregatire pe stadionul Gheorghe Rascanu impotriva celor de la Stiinta Petrosani, ambele echipe testandu-si potentialul inaintea inceperii ligilor din care fac parte.

Banatenii au profitat de faptul ca studentii din Valea Jiului sunt intr-un stagiu de pregatire la Valea lui Liman si astfel s-a putut organiza aceasta disputa, antrenorul Danie de Villiers dorind in primul rand sa-i vada la lucru pe jucatorii reveniti de la echipa nationala care nu au participat la prima faza a pregatirilor.

De partea cealalta, pentru elevii lui Alexandru Lupu a fost un prim meci de verificare in care antrenorul Florilor de colt a avut posibilitatea de a-si vedea jucatorii evoluand in fata uneia dintre cele mai puternice echipe din Romania.

Timisorenii s-au impus cu 97-0, dar rezultaul a contat mai putin, Danie de Villiers spunand ca echipa sa mai are de lucrat la capitolul omogenitate, schemele noi de joc incercate demonstrand ca relatiile de joc nu sunt in momentul de fata la standardul asteptat.

Evidentiatul partidei a fost Stephen Shennan cu cinci eseuri marcate, Sosene Anesi a reusit un hat-trick, Paula Kinikinilau si Jack Umaga cate o dubla, restul incercarilor fiind semnate de Gabriel Conache, Vali Popirlan, Stelian Burcea si Dorin Lazar.

Conform programului noului format al Cupei Romaniei, RCM Timisoara si Stiinta Petrosani se vor intalni in acest an in doua partide oficiale contand pentru aceasta competitie, ambele grupari facand parte din Grupa Transilvania.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile