Reactiile lui Tonita si Coste dupa incercarile din week-end

Alin Coste.
Alin Coste.

Cei doi internationali romani care au marcat eseuri in ultima etapa din Pro D2, Tonita si Coste, au vorbit in exclusivitate pentru frr.ro despre reusitele lor.

Ovidiu Tonita a revenit dupa o accidentare la spate care l-a facut sa rateze debutul sezonului. Pentru Tonita a fost al doilea meci al sezonului in deplasarea sustinuta pe terenul celor din La Rochelle. Tonita a marcat primul eseu iar Carcassonne a luat bonusul defensiv, dupa infrangerea cu 22-15. Echipa la care evolueaza Tonita si Andrei Ursache prezinta o garnitura cu multi jucatori noi, cu un nou colectiv tehnic, iar rezultatele, deocamdata, se lasa asteptate.

„Desi suntem doar pe locul penultim, avem convingerea ca odata ce parcurgem etape ne vom roda si vor veni si victoriile”, a spus Ovidiu Tonita.

La randul sau, Alin Coste a marcat eseul de onoare al echipei sale in Narbonne – Bourg en Bresse 36-26. Coste este titular indiscutabil la linia a doua a echipei sale. El a asteptat cu ardoare meciul de la Narbonne, fosta sa echipa. „Am fost animat de o dorinta foarte mare sa joc bine impotriva echipei la care am evoluat pana nu demult. Faptul ca am marcat si un eseu mi-a oferit o satisfactie si mai mare. Avem o echipa buna, care acum se obisnuieste cu exigentele Pro D2”, a incheiat Alin Coste (foto).

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile