Romania a ocupat pozitia a cincea la Campionatul European U 19 din Portugalia

Romania a castigat meciul cu Rusia la U19.
Romania a castigat meciul cu Rusia la U19.

In ultima partida pe care a disputat-o in cadrul Campionatului European U19 ce a avut loc in Portugalia, Romania a intalnit Rusia in meciul pentru ocuparea pozitiei a cincea.

Stejareii au inceput decisi partida si inca din primele minute si-au masat adversarul in propria jumatate de teren, astfel ca, dupa ce Melniciuc a ratat o penalitate, tot el a deschis scorul gratie unui dropgol.

Presiunea baietilor nostri a continuat si dupa o greseala in defensiva a rusilor balonul a ajuns la Butnariu care a marcat prima incercare a jocului, Melniciuc a transformat si in minutul 15 Romania U19 conducea Rusia U19 cu rezultatul de 10-0.

Au urmat momente de joc mai bune ale rusilor dar ne-am aparat cu atentie fiind superiori pe inaintare acolo unde ne-am dominat adversarii reusind sa iesim din propriul 22 fara puncte primate.

Finalul primei repreize a apartinut Stejareilor care in minutul 35 au marcat cea de-a doua incercare prin Dumitrescu profitand si de superioritatea numerica dupa ce Davidov a primit cartonas galben, astfel ca la pauza am intrat in avantaj rezultat 15-0.

In repriza secunda am continuat in aceeasi nota de dominare si Butanariu a marcat un nou eseu pentru echipa noastra, Melniciuc a transformat iar Romania U19 s-a desprins la 22-0 pe tabela de marcaj.

Cu un avantaj considerabil pe tabela de scor Stejareii au facut pasul inapoi si Rusia a ripostat marcand un eseu prin Potanin, dar replica baietilor nostri a venit imediat si dupa un mol foarte bine execuat cu care i-am impins pe rusi pana in terenul lor de tinta, arbitrul a acordat eseu de penalizare, transfromat de Melniciuc.

Rusii au profitat de faptul ca Bulearca a primit cartonas galben si au marcat doua eseuri prin Sichov si Rusiaev, una dintre reusite fiind transfromata de Sirotkin iar cu cu cinci minute inainte de finalul jocului rezultatul devenise 29-17.

In ultimele doua minute Stejarei au marcat din nou, mai intai Plai din penalitate pentru ca la ultima faza de joc Timofte sa inscrie al cincelea eseu in contul echipei noastre.

Romania U19 s-a impus cu rezultatul de 37-17 in fata Rusiei U19 si astfel a incheiat pe pozitia a cincea Campionatul European U19 din Portugalia, in acest ultim joc echipa noastra jucand in formula:
ROMANIA U19: 15.Daniel Zaharia, 14.Albert Stiopei, 13.Alexandru Bucur, 12.Andrei Neacsu, 11.Dumitru Timofte, 10.Ovidiu Melniciuc, 9.Alexandru Palii, 8.Mario Arvinte, 7.Tudor Butnariu, 6.George Bulearca, 5.Bogdan Doroftei, 4.Sorin Cosereanu, 3.Alexandru Gordas, 2.Razvan Birladeanu, 1.Dragos Dumitrescu.
Rezerve:16.Ion Saracila, 17.Mihai Cirlescu, 18.Cosmin Manole, 19.Ionut Muresan, 20.Mirel Popescu, 21.Daniel Cubas, 22.Daniel Plai, 23.George Prunaru, 24.Ion Iordan, 25.Petru Dinu, 26.Cristi Boboc.

In finala pentru locul 7 Polonia a invins Cehia cu rezultatul de 43-5, Spania a terminat pe pozitia a treia dupa ce a trecut de Portugalia cu 17-9, in timp ce finala a fost castigate de Georgia care a dispus de Belgia, scor final 32-6.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile