Romania, locul patru in turneul de la Heidelberg

La Bucuresti va avea loc un nou curs World Rugby Level 1 pentru antrenori.
Federatia Romana de Rugby.

Jucatorii Centrului National Olimpic de Pregatire a Juniorilor (Rugby 7) din Barlad au ocupat locul patru in clasamentul turneului din Heidelberg. Este pentru prima oara cand jucatorii participa la un turneu international.

Acestia au castigat meciurile cu echipele din Germania,  21-17 cu Niedersachsen si 19-17 cu North Rhine-Westphalia, dar au pierdut cu partida cu francezii de la Committee Midi-Pyrenees, scor 64-0.

Romania s-a calificat in semi-finala unde a jucat pentru locurile 1-4, dar a pierdut partida cu Baden-Wuerttemberg, 7-30. In finala mica au jucat cu Dog River Howlers din Canada si au pierdut cu 22-7. Jucatorii C.N.O.P.J. ocupa pozitia a patra in clasamentul final.

Turneul de la Heidelberg a fost castigat de Commitee Midi-Pyrenees, acestia au castigat finala disputata cu Baden-Wuerttemberg, scor 58-5.

ROMANIA: Enache Andrei-Florin, Cucos Ioan-Iulian, Boicu Daniel, Buhus Eduard-Costel, Diaconu Adrian-Constantin, Banuti Andrei, Chirica Cristi-Marian, Frumusanu Relu-Mihaita, Motrea Iulian-Costin, Ciobanu Doru-Constantin, Ghelber Alexandru, Balaban Ionut.

Staff tehnic: Dan Tufaru – antrenor, Damian Romica – cadru medical, Popa Ciprian – manager administrativ, Cristophe Riegt – manager.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile