Rugby 7 la Barlad

Juniorii de la rugby 7 categoria U16 au poposit in ziua de 13 iulie la Barlad, mai exact pe stadionul Rulmentul.

Turneul, in care s-au infruntat CSS Barlad, LPS Focsani, Stejarul Buzau si RC Gringos Transilvania, s-a dovedit unul extrem de disputat.

Barladul a castigat detasat in toate cele trei meciuri disputate, cu 31 de puncte atat impotriva celor de la Gringos (31-0), cat si a celor de la Focsani (31-7) si cu Buzaul cu 38-0.

Echipa transilvaneana a fost invinsa si de Buzau si Focsani, insa a reusit de aceasta data sa si marcheze cate 12 puncte in cele doua partide (Buzau: 12-29; Focsani: 24-12). A existat si un meci incheiat in echilibru, cel in care Buzaul a intalnit Focsaniul, tabela aratand la finalul partidei 12-12.

Clasamentul final i-a avut in frunte pe cei de la CSS Barlad, neinvinsi in acest turneu, urmati de LPS Focsani. Locul trei le-a apartinut buzoienilor, Grigos situandu-se pe a patra pozitie.

In viitorul apropiat sunt programate alte trei turnee, pentru care inscrierile sunt deschise pana pe 25 iulie. Astfel, pe 27 iulie se va juca rugby 7 la Constanta, pe 17 august la Cluj, iar pe 31 august la Bucuresti, cheltuielile de participare fiind suportate de cluburi.

Eligibilitatea jucatorilor va avea la baza aceleasi conditii ca si in cazul rugbyului XV, respectiv legitimatie, viza medicala si viza anuala. Persoana de contact in vederea inscrierilor este domnul Nicolae Sisiu, tel. 0721196786, e-mail: rapida10@yahoo.com.

  

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile