Rugby Europe International Championship isi disputa ultima etapa din 2018

Editia 2018 a Rugby Europe International Championship se apropie de sfarsit, duminica fiind programate partidele din ultima etapa, alaturi de intalnirea care ne intereseaza in mod direct, Georgia-Romania urmand sa se mai dispute confruntarile Belgia-Spania si Germania-Rusia.

La Bruxelles , Belgia va intalni Spania, iar pentru Los Leones partida are o miza uriasa si anume calificarea directa la Cupa Mondiala din 2019. Practic conform clasamentului la zi, in care Romania conduce cu un ecart de trei puncte, trupa lui Santiago Santos nu-si poate permite nici macar un rezultat de egalitate, singura varianta pentru a evita un traseu suplimantar in tentativa de a ajunge in Japonia este victoria.

Chiar daca si-a asigurat deja prezenta in urmatoarea editie a REIC, prin succesul in fata Germaniei, Belgia isi va juca sansa de a obtine a doua victorie de cand se afla in aceasta competitie, astfel ca Guillaume Ajac va face noua modificari fata de partida cu Romania. In schimb, Spania nu poate uita ca pana in prezent din 15 partide a cedat o singura data in fata diavolilor negri si asta se intampla tocmai in urma cu 12 ani.

Invinsa in Belgia, Germania se concentreaza acum mai mult la barajul pentru evitarea retrogradarii, impotriva Portugaliei, partida cu Rusia fiind o buna ocazie pentru ca Pablo Leimone si elevii sai sa pregateasca disputa care va decide soarta echipei de anul viitor. In cazul ursilor miza este doar orgoliul de a nu face o surpriza neplacuta in fata echipei care a pierdut la scor toate partidele acestei editii din Rugby Europe International Championship.

Programul partidelor din ultima etapa:
18.03.2018, Boris Paichadze Dinamo Arena, Tbilisi: Georgia-Romania (ora 14:00)
18.03.2018, Sportpark Hohenberg, Koln: Germania-Rusia (ora 14:00)
18.03.2018, King Baudouin Stadium, Bruxelles: Belgia-Spania (ora 14:00)

FOTO: Deutscher Rugby-Verband Facebook

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile