S-a stins fostul jucător Ștefan Stan

Federația Română de Rugby anunță cu tristețe și cu regret că fostul jucător Ștefan Stan, a încetat din viață la vârsta de 35 de ani.

Victimă a unui grav accident rutier în 31 august 2019, în urma căruia a suferit leziuni grave ale coloanei, fiind diagnosticat cu paraplegie, în ultimii patru ani Ștefan Stan s-a luptat pentru fiecare zi de viață cu tratamente, recuperare și noi intervenții chirugicale.

Fost component al loturilor naționale de juniori, U18, U19 și U20, Ștefan Stan a început rugby-ul la juniorii clubului RC Grivița, ca în ultimul an de juniorat să evolueze pentru echipa Liceului Aurel Vlaicu. La începutul senioratului a plecat în Germania, unde a jucat timp de trei ani la Stusta Munchen, după care a revenit în țară, pentru o scurtă perioadă, la Timișoara. S-a mutat în Spania pentru a evolua la Jaèn, ca apoi să se întoarcă la București unde a jucat timp de patru sezoane la Olimpia, după care, pentru perioade scurte de timp a jucat la Pantelimon și Dinamo.

Ștefan Stan și-a încheiat cariera de jucător la Sportul Studențesc, pentru care a jucat ultimul meci în luna mai 2018, în finala Diviziei A, chiar cu RC Grivița, echipa clubului care l-a format.

Stejarii s-au alăturat campaniei de strângere de fonduri pentru acesta și în ultimii doi ani au jucat purtând pe echipament, în meciurile oficiale, îndemnul „Donează pentru Ștefan Stan”.

 

UPDATE | Toți cei care doresc să fie alături de familia fostului jucător Ștefan Stan, în aceste momente grele și să-i aducă un ultim omagiu tânărului care s-a stins ieri din viață, sunt așteptați la Capela Sfânta Vineri de pe Calea Griviței, începând din această dimineață până luni, 21 august, la ora 11:00. Luni, acesta va fi incinerat, dorința lui fiind aceea de a fi condus de cât mai mulți prieteni și oameni de rugby pe ultimul drum.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile