Selectionata Muntenia 2004 este aproape de a fi definitivata

Luni, 8 aprilie 2019, a avut loc la Stadionul „Arcul de Triumf ” din Bucuresti o noua sedinta din cadrul Forumului Antrenorilor din zona Muntenia, partea practica fiind facuta cu cei mai buni jucatori nascuti anul 2004. La antrenamentul comun au participat 55 de sportivi din zona Muntenia, care au fost asistati si pregatiti de 20 de antrenori. De remarcat prezenta sportivilor si antrenorilor din Sacele, Baicoi, Cristian, Rasnov alaturi de cei din Bucuresti. Tema a fost, pasa si receptia, iar la in final s-au desfasurat patru meciuri scoala la care au participat toti sportivii prezenti.

In urma antrenamentului comun si a meciurilor, antrenorii selectionatei Muntenia 2004: Laurentiu Paxaman, Antonio Dumitru, Daniel Nainer si Mihai Puia au ales un ales un lot largit de 32 de jucatori, insa toti cei 55 de sportivi prezenti la selectie vor fi monitorizati in continuare de catre staff-ul tehnic.

Astfel, pe 15 aprilie, tot la Stadionul Arcul de Triumf se va derula inca o etapa a selectiei, accentul fiind pus acum pe teste fizice si indemanare. Dintre toti sportivii prezenti vor fi alesi cei 22 de jucatori, care vor participa la primul stagiu de pregatire al Selectionatei Muntenia 2004. Acest stagiu este programat pentru 22 – 27 aprilie la Complexul Sportiv Studentesc Tei.

Sportivii nominalizati trebuie sa aiba asupra lor copie color plastifiata dupa Cartea de identitate si copie xerox dupa legitimatia de jucator cu viza medicala la zi.

Cei 32 de sportivi selectionati dupa primul trial:
CS Aurora Baicoi: Bogdan Adrian, Iosif Mihai Raul, Raduta Mario , Filip Mihai Alexandru, Moise Buliga Antonio
CS Rugby Sacele: Bencze Andrei, Balan Rafael
CSOV Pantelimon: Ion Calin Mihail, Neagu Daniel, Petrescu Florin Antonio
RC Grivita: Cîrlescu Andrei, Enache Stefan Daniel
CNAV-Dinamo : Florea Mihai, Sitaru Stefan
CT Dinicu Golescu: Istrate Marius
CSA Steaua: Toma Cristian, Vîlcu Eduard
CSM Bucuresti: Bodo Stefan Alexandru,Constantin Marian Laurentiu, Nicolae Alexandru, Gheorghe Ioan Darius
ACS Flamingo: Gradila Mihai Gabriel, Cutaru Vlad, Moise Mihai Alexandru, Titrade Roberto Cristian
RC Antonio Jr.: Stan Mario, Iordache Cosmin Alexandru,Schindea Catalin, Cojocariu Stefan, Paun Florin Valentin, Paladoiu Sabin Valentin, Cezaratu Catalin Gimi

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile