Steaua castiga derbyul cu Dinamo prin doua eseuri marcate pe final

Stadionul Florea Dumitrache a gazduit partida din etapa a VIII-a, prima a returului sezonului regulat, din cadrul SuperLigii CEC Bank, fata in fata aflandu-se eternele rivale, Dinamo Bucuresti si Steaua Bucuresti, dupa o partida echilibrata victoria revenind militarilor cu rezultatul de 17-9.

Inca din primele minute cele doua echipe s-au angajat intr-o lupta de uzura a pachetelor de inaintare, la prima oportunitate ivita Tudorel Bratu deschizand scorul dintr-o lovitura de pedeapsa. Avantajul gazdelor nu s-a mentinut pentru mult timp si in urma unui mol de margine, Eseria Vueti a materializat efortul colectiv cu un eseu la colt.

Eseul primit nu i-a demoralizat pe alb-rosii care au trecut din nou la conducere dupa o noua tentativa de tinta concretizata de Tudorel Bratu  pentru ca apoi pana la pauza ambele echipe sa-si imparta momentele de dominare iar dinamovistii sa incheie prima repriza cu avantajul de 6-5 desi se aflau in inferioritate numerica, Ionut Simion fiind cel avertizat cu cartonas galben.

Partea secunda a debutat cu patrunderea in forta a lui Paula Kata urmata de o presiune a elevilor lui Cristi Hildan care avea sa aduca o lovitura de pedeapsa din pozitie facila pentru Tudorel Bratu, iar mijlocasul la gramada nu a gresit nici de aceasta data tinta, ducand scorul la 9-5.

Simtind ca poate pierde aceasta partida ros-albastrii au inceput sa domine teritorial ceea ce a dus la eliminarea temporara a lui Tudorel Bratu. Insa chiar si in inferioritate numerica, Dinamo s-a aparat extrem de atent pentru ca apoi sa reusesca sa se apropie de 22-ul oaspetilor din tabara carora Vlad Badalicescu a fost trimis pe banca pedepselor.

Intrat din ipostaza de rezerva Florin Surugiu a dat mai mult dinamism jocului Stelei si  dupa ce Bogdan Doroftei a gasit bresa din defensiva gazdelor, mijlosasul la gramada al militarilor a stabilit scorul final beneficiind de o pasa a ominiprezentului Eseria Vueti, cele doua incercari consemnandu-se in minutele 78, respectiv 80.

Cu acest succes Steaua Bucuresti ramane in fruntea clasamentului SuperLigii CEC Bank, dupa opt etape scurse elevii lui Danut Dumbrava fiind singura echipa neinvinsa din aceasta editie de campionat.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile