Steaua depășește borna celor 100 de puncte marcate în meciul cu Tomitanii

În cel de-al doilea meci al zilei disputat în etapa a VII-a din SuperLiga, CSA Steaua a câștigat pe teren propriu în fața echipei ACS Tomitanii cu 101-26 (54-7), militarii reușind nu mai puțin de 15 eseuri, 13 dintre acestea transformate. Mai mult, Steaua devine prima echipă din SuperLiga ce trece de borna celor 100 de puncte marcate.

Steaua a început în forță meciul, după primele 10 minute, conducând deja cu 21-0, prin eseurile reușite de Julien Bartoli, Daniel Plai și Cosmin Iliuță, toate trei transformate de Daniel Plai. Au urmat câteva minute bune de joc ale Tomitanilor, neconcretizate însă în puncte, cei care au marcat fiind însă tot gazdele, încă cinci încercări, patru dintre acestea transformate de Plai, prin Ngoni Chibuwe, Robert Neagu, Cristian Bumbac și dubla reușită de Matthew Tweddle, 54-0.

Înainte de intrarea la vestiare pentru pauză, Adrian Ion reușește primele puncte pentru Tomitanii, după o pătrundere frumoasă culcă balonul în terenul de țintă iar Tiqe Iliesa transformă, 54-7.

Tomitanii încep curajos a doua repriză și după mai multe puncte de fixare marchează un eseu prin Florian Ciocoiu, 54-12. Urmează minute de joc în care aceștia se apără foarte bine, însă nu au forța necesară să reziste atacurilor militarilor care mai punctează de trei ori în terenul de țintă, prin Ngoni Chibuwe, Cristian Bumbac și Daniel Plai, cel din urmă transformând toate încercările, 75-12.
Constănțenii nu renunță la luptă, atacă și în minutul 59, după o frumoasă fază colectivă, Ciprian Lucaci reușește al treilea eseu al echipei sale, transformat de Sorin Cristache, 75-19. Diferența e refăcută un minut mai târziu când Cosmin Iliuță reușește un nou eseu, transformat de Plai, ca la câteva minute, Robert Neagu să culce încă o dată balonul în terenul advers. Plai transformă și scorul devine 89-19. Profitând de superioritatea numerică de pe teren în urma eliminării temporare a lui Andrei Căpușanu, Tomitanii mai pun puncte pe tabelă prin eseul lui Etonia Saukuru, transformat de Cristian Cojocaru, 89-26.

Pe final de meci, Steaua depășește borna celor 100 de puncte marcate, prin cele două încercări una reușită de Ionuț Dumitru, alta de Daniel Plai, care și-a și transformat eseul, 101-26.

În etapa următoare, Steaua va merge la Baia Mare, iar Tomitanii vor primi vizita echipei Dinamo.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile

Meciuri test

România - Argentina

03 iulie 2021

România - Scoția

10 iulie 2021

Official Broadcaster

Parteneri principali

Parteneri media

Link-uri utile