Steaua se impune cu Timișoara după un meci echilibrat

Steaua vs Timișoara.

După o partidă echilibrată, Steaua a reușit să se impună în fața bănățenilor în ultima parte a reprizei secunde și va evolua în finala SuperLigii contra celor de la Baia Mare.

În minutul 3 Vlaicu a deschis scorul cu lovitură de pedeapsă de la aproximativ 22 m.

Tot el, în minutul 15, a majorat avantajul timișorenilor, cu o nouă lovitură de pedeapsă, după ce bănățenii au evoluat o bună bucată de timp în jumătatea de teren stelistă.

Steaua a revenit în joc și a reușit să surprindă defensiva bănățeană iar căpitanul Eseria Vueti a marcat o încercare pentru echipa din Ghencea.

Valentin Popârlan a primit cartonaș galben în minutul 26, iar Timișoara urma să joace 10 minute în inferioritate numerică.

Uvertura militarilor a avut oportunitatea de a trece în avantaj dar a trimis pe lângă o lovitură de pedeapsă, așa cum făcuse cu câteva minute mai înainte cu transformarea eseului marcat de Vueti.

Timișoara a presat și după mai multe grămezi ordonate și infracțiuni ale steliștilor, echipa din Banat a beneficiat de un eseu de penalizare.

Chiar în debutul părții secunde, militarii beneficiază de o lovitură de pedeapsă aproape de mijlocului terenului, Maravunawasawasa transformă și reduce ecartul la cinci puncte.

Timișoara revenit cu puncte pe tabelă abia în minutul 58, când centrul Tevita Manumua a reușit o încercare, după minute bune de dominare a bănățenilor. Vlaicu nu a transformat, iar Steaua era condusă în Ghencea cu 18 la 8.

Steaua a revenit în atac, a presat apărarea timișorenilor, iar Manumua a primit cartonaș galben în minutul 66. Rămași în inferioritate numerică, timișorenii au primit și un eseu de la Damian Strătilă, Maravunawasawasa a transformat iar diferența dintre cele două combatante era de 3 puncte.

Timișoara a mai primit un cartonaș galben, după o fază care nu anunța nimic fundașul Tiqe Iliesa a primit galben pentru o lovitură asupra lui Vlăduț Popa.

Cu 13 oameni pe teren Timișoara a încasat un nou eseu, de data aceasta marcat de Doroftei, Maravunawasawasa a transformat, iar Steaua conduce cu 22 la 18.

Uvertura militară a avut șansa de a mări diferența pe tabelă, dar a trimis în bară o lovitură de pedeapsă.

Până la final Kuselo Moyake a văzut cartonașul galben în minutul 79, Timișoara încercat să revină, dar Steaua s-a apărat exact și scorul final al partidei a fost Steaua 22, Timișoara 18.

Steaua se califică în ultimul act al competiției și va evolua săptămâna viitoare pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, împotriva celor din Baia Mare, începând cu 17:30.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile