Stejarii se alatura campaniei „Din inima pentru copii”

Campania "Din inima pentru copii"

Echipa nationala de rugby va purta sambata la incalzire, inainte de meciul cu Spania, tricouri cu logoul campaniei „Din inima pentru Copii”.
Mai mult, Federatia Romana de Rugby va dona un tricou si un balon cu semnaturile jucatorilor echipei nationale care vor fi scoase la licitatie in cadrul campaniei.

„In ultima perioada FRR a avut mai multe initiative caritabile. Se stie ca rugbystii sunt oameni cu sufletul mare. Am acceptat propunerea celor de la Click si incercam sa ii ajutam cat mai mult. Pentru inceput vom purta inainte de meciul cu Spania, la incalzire, tricoul cu logoul campaniei. De asemenea, vom dona un tricou si un balon cu semnaturile jucatorilor pentru a fi scoase la licitatie”, a declarat Alin Petrache, presedintele FRR.

„Am ales nationala de rugby fiindca si fiul meu a practicat acest sport. Stiu ca sportul cu balonul oval este unul al gentlemenilor si ca oamenii sai s-au implicat mereu in actiuni caritabile. Totodata, si noi vrem sa fim alaturi de componentii echipei de rugby a Romaniei care in acest an sunt angajati in lupta pentru calificarea la turneul final al Cupei Mondiale ce va avea loc in Noua Zeelanda, anul viitor”, a spus si Simona Ionescu, Project Managerul campaniei.

Mai multe detalii despre campanie.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile