SuperLiga CEC Bank inaintea ultimei etape a sezonului regulat

Sambata, 12 mai, sunt programate partidele din etapa a 14-a contand pentru SuperLiga CEC Bank, aceasta fiind practic ultima runda a sezonului regulat, inaintea disputarii semifinalelor. In aceasta etapa fata in fata se vor afla Dinamo Bucuresti si Stiinta Baia Mare, respectiv Steaua Bucuresti si CSM Bucuresti, aceasta din urma capul de afis al epilogului primei faze a competitiei.

De pe pozitia a cincea fara vreo sansa de a mai ajunge in semifinale, Dinamo Bucuresti va disputa ultima partida a sa in actuala editie a SuperLigii CEC Bank. Stadionul Florea Dumitrache va gazdui confruntarea dintre alb-rosii si Stiinta Baia Mare, zimbrii probabil multumiti cu locul patru ocupat in acest moment, ceea ce ar insemna evitarea unei semifinale cu campioana en-titre, Timisoara Saracens.

Cele doua echipe s-au intalnit pana in prezent de 14 ori in actualul format al primului esalon valoric, 13 victorii revenind baimarenilor si una singura dinamovistilor, un succes consemnat la Bucuresti in sezonul regulat al editiei 2015, atunci cand rezultatul a fost de 35-33. In tur, pe Arena Zimbrilor trupa lui George Sava s-a impus oarecum dificil cu 22-16, alb-rosii alegandu-se cu bonusul defensiv.

Pe stadionul din Complexul Ghencea intr-un adevarat derby al competitiei, dar si al capitalei, liderul Steaua Bucuresti va intalni pe CSM Bucuresti. Militarii au suferit prima infrangere stagionala in restanta cu Timisoara Sarcens, insa nu mai pot pierde prima pozitie in clasament, in timp ce pentru tigri un succes cu bonus ofensiv ar insemna disputarea fazei semifinalelor pe propriul teren.

Steaua Bucuresti si CSM Bucuresti s-au intalnit in SuperLiga CEC Bank de 16 ori, 11 victorii revenind ros-albastrilor, patru tigrilor, pentru ca intr-o disputa sa se consemneze remiza. Partida tur din acest sezon a fost dramatica, pe Stadionul National Arcul de Triumf, CSM Bucuresti a codus cu 6-3 si 9-6, pentru ca Florin Vlaicu sa asigure succesul militarilor intr-o disputa decisa de precizia din fata butului a transformerilor.

Cum Politehnica Iasi s-a retras din competitie, Timisoara Saracens isi va trece in cont victoria cu punct bonus ofensiv din partida pe care ar fi trebuit sa o dispute cu studentii ieseni, insa banatenii pentru a-si afla adversarul din faza semifinalelor vor trebui sa astepte deznodamantul celorlalte doua partide ale ultimei etape a sezonului regulat.

Programul partidelor:
12.05.2018, Stadion Florea Dumitrache: Dinamo Bucuresti-Stiinta Baia Mare (ora 11:00)
12.05.2018, Stadion Ghencea: Steaua Bucuresti-CSM Bucuresti (ora 11:00, Telekom Sport 2)

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile