Sustine si tu campania pentru Christchurch !

RWC 2011

Rugby World Cup Limited (RWCL) lanseaza un apel pentru strangerea de fonduri pentru victimele cutremurului din Christchurch.

Obiectivul principal al acestui apel este refacerea infrastructurii din aceasta zona, pentru ca un numar important de cluburi si scoli au nevoie de ajutor dupa cutremurul de la inceputul acestui an.

Toate fondurile stranse vor fi redirectionate catre Canterbury Rugby Earthquake Charitable Trust, administrat de Canterbury Rugby Football Union.

Fanii care doresc sa se alature acestei initiative sau care doresc sa doneze bani pot vizita www.rwcchristchurchappeal.com.

Presedintele IRB, Bernard Lapasset a declarat ca “raspunsul familiei rugbyului la cutremurul din februarie a fost sincer si imediat. Mesajele de sustinere si simpatie au venit din toata lumea si cu totii am fost langa prietenii nostri din Christchurch si Noua Zeelanda.”

Secretarul General al Rugby New Zealand 2011 CEO, Martin Snedden, ii incurajeaza pe fani sa sustina apelul.
“Acest oras important si aceasta provincie au pierdut foarte mult in acest an, cuplat cu faptul ca nu au mai putut gazdui meciuri ale Cupei Mondiale, fac din acest Apel un eveniment plin de importanta.”

Capitanul Noii Zeelande, reprezentant de seama al acestei regiuni, Richie McCaw, a multumit pentru aceasta initiativa in numele comunitatii din Christchurch.
“Apreciem suportul tuturor pentru a reconstrui Rugbyul in Christchurch”, a spus McCaw.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile