Tigrii inving campioana en-titre, pe Timisoara Saracens, chiar in Ronat

Derbyul etapei a 10-a din SuperLiga CEC Bank s-a disputat pe stadionul din Ronat, adversare fiind  Timisoara Saracens si CSM Bucuresti, dupa o partida incrancenata in care lupta s-a dus cu precadere intre pachetele de intaintare, victoria a revenit tigrilor bucuresteni cu rezultatul de 11-6. Astfel, acestia au luat o optiune importanta in vederea disputarii semifinalelor pe proprul teren.

Inca de la primul fluier al arbitrului cele doua echipe s-au angajat intr-o lupta de uzura si dupa ce Daniel Faasen a deschis scorul concretizand o lovitura de pedeapsa de la aproximativ 45 de metri, Timisoara Saracens a replicat cu o faza la care au contribuit Jack Umaga si Marius Simionescu , cel din urma fiind blocat in apropierea terenului de tinta al bucurestenilor.

CSM Bucuresti a avut ceva mai tarziu o noua oportunitate de a marca, acelasi Daniel Faasen incercand sa trimita balonul printre barele butului advers, tot de la o distanta apreciabila, dar a nimerit bara. Au urmat momente mai bune de joc ale gazdelor care insa desi s-au apropiat de terenul de tinta al tigrilor nu au putut surprinde defensiva bine organizata a acestora.

In minutul 18 Manumua Tevita a egalat  dintr-o tentativa de tinta si rezultatul s-a mentinut pana aproape de pauza, pentru ca tot Manumua Tevita a irosit o penalitate, in timp ce elevii lui Eugen Apjok au marcat singura incercare a jocului. Faza a pornit de la intrarea in forta a lui Stelian Burcea si a fost continuata de Tudorel Bratu care l-a gasit in suport pe Josh Rowland, autorul reusitei.

Repriza secunda a inceput cu Marian Drenceanu pe banca pedepselor dupa un cartonas galben vazut inainte de pauza si cu CSM Bucuresti in ofensiva, cea mai periculoasa actiune apartinandu-i lui Jason Tomane care insa nu a avut suportul necesar pentru a duce balonul pana in terenul de tinta al timisorenilor.

Manuamua Tevita a redus diferenta in minutul 57, insa Valentin Calafeteanu a readus ecartul la cinci puncte in favoarea celor de la CSM Bucuresti, tabela de marcaj mentinandu-se nemodificata pana la final, in ciuda efortului trupei din Banat care nu a putut sa depasesca jocul bun facut in defensiva de tigrii lui Eugen Apjok.

Cu acest succes CSM Bucuresti se mentine pe pozitia secunda a clasamentului SuperLigii CEC Bank luand o optiune importanta in vederea pozitionarii in ierarhia finala a sezonului regulat pe un loc care sa-i permita disputarea fazei semifinalelor pe propriul teren.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile