Timisoara Saracens pregateste ultimele doua meciuri din grupele Challenge Cup, cu Dragons si Northampton Saints

Campioana Romaniei, Timisoara Saracens a inceput pregatirea ultimelor doua meciuri din grupele Challenge Cup 2018-2019, banatenii urmand sa intalneasca pe Newport Dragons, pe 11 ianuarie si pe Northampton Saints, pe 18 ianuarie. In Grupa 1, Timisoara se afla pe ultimul loc, fara niciun punct din patru meciuri, lider fiind Clermont cu 20 puncte.

Sarazinii s-au reunit imediat dupa anul nou, pe 3 ianuarie, accentul fiind pus in primele zile pe acomodarea la efort. „Antrenamentele au fost bune, suntem dornici de munca. Suntem entuziamati ca avem sansa la inceputul acesta de an sa mai jucam doua meciuri foarte puternice impotriva a doua echipe de top din Europa, dorim sa profitam la maxim de aceasta oportunitate si sa ne bucuram de rugby-ul pe care il vom juca. Sunt doua meciuri de top pe care orice jucator de rugby ar dori sa le joace weekend de weekend, cu adevarat la cel mai inalt nivel, si asa cu spuneam, vrem sa ne bucuram de rugby si zic ca acest lucru il putem face doar printr-o prestatie buna, sa iesim cu fruntea sus de pe teren”, a declarat Andrei Radoi.

Vineri, 11 ianuarie, in primul meci al acestui an, Timisoara Saracens va intalni la Newport, pe Stadionul Rodney Parade, pe Dragons. „Am vazut ca si-au schimbat staff-ul tehnic, au fost multe schimbari la ei in echipa vara aceasta, si-au adus multi jucatori de top, probabil nu sunt multumiti de rezultatele pe care le-au obtinut pana acum. E clar ca pe umerii lor este presiunea de a avea rezultate bune, noi din fericire nu avem nicio presiune si mergem acolo doar pentru a juca rugby de calitate si de a iesi de pe teren cu gandul ca am reusit sa tinem piept unei asemenea echipe puternice”, a prefatat Radoi aceasta intalnire.

Timisoara Saracens ar fi trebuit sa termine anul 2018, cu meciul din etapa a IV-a a Challenge Cup, cu Northampton Saints, programat pe 15 decembrie, partida fiind anulata insa din cauza conditiilor meteorologice din capitala Banatului.

In Grupa 1, pe primul loc se afla ASM Clermont cu 20 puncte, urmata de Northampton Saints cu 15 puncte, Dragons cu 5 puncte si Timisoara Saracens cu 0 puncte. In etapa a V-a, in Grupa 1, se va mai disputa si meciul ASM Clermont – Northampton Saints, sambata, pe 16 ianuarie.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile