Trei victorii ale gazdelor si una a oaspetilor in DNS

In etapa a treia din Divizia Nationala Seniori s-au consemnat tei victorii ale gadelor, toate cu bonus ofensiv si una obtinuta de oaspeti.

La Petrosani, Stiinta a avut o prima repriza dificila in fata galatenilor care, dupa primele 40 de minute se aflau in avantaj cu rezultatul de 14-12. A urmat insa o repriza secunda dominate total de elevi lui Alexandru Lupu, in care oaspetii nu au reusit niciun punct, in schimb Stiinta a marcat 27 de puncte pentru a se impune in final cu 39-14. Daniel Cojocaru a dat trei din cele sapte eseuri ale Stiintei Petrosani, Galatiul doua, baietii din Dealul Institutului luand si bonusul ofensiv.

RC Barlad a dispus de CS Navodari cu 42-5, dupa ce la pauza barladenii conduceau cu 32-0. Sase eseuri au reusit moldovenii prin Tachel doua, Andrei, Munteanu, Borcea si Nicoara, trei transformari si doua penalitati fiind reusite de Pahone. Eseul de onoare al echipei de la malul marii l-a reusit Prodan.

Singura victorie trecuta in dreptul oaspetilor a fost reusita de Poli Iasi care s-a impus la Arad cu rezultatul de 18-6, dupa ce la pauza iesenii conduceau cu 12-6. Invingatorii au reusit doua eseuri, in timp ce aradenii au jucat in repriza secunda in inferioritate, Costandache primind galben dupa o intrare periculoasa la un adversar.

In ultimul joc al etapei, Stejarul Buzau s-a impus cu 43-11 in fata celor de la CSM Suceava si cu punctul bonus obtiunut in urma celor sapte eseuri marcate, buzoienii au ramas pe prima pozitie a clasamentului. Sucevenii au replicat cu un eseu, o penalitate si un dropgol.

Foto: Petre Artene.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile