„Trofeul Bucuresti” la mini-rugby va avea loc intre 10-11 iunie pe Stadionul „Arcul de Triumf”

Federatia Romana de Rugby si Asociatia Municipala de Rugby Bucuresti, in parteneriat cu Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti organizeaza competitia de minirugby „Trofeul Bucuresti”.

Programata initial pe data de 17-18 iunie 2017 pe Stadionul National „Arcul de Triumf”, aceasta va avea loc intre 10-11 iunie, in perioada stabilita prima data  pe stadion urmand sa aiba loc Campionatul European de rugby 7 masculin. Competitia se va adresa categoriilor de varsta U8, U10, U12 si U14.

„Este una dintre cele mai vechi competitii de minirugby organizate de Federatie si ne bucuram ca putem sa continuam aceasta traditie. Desi poarta denumirea de trofeul Bucuresti sunt asteptate echipe din toata tara, asa cum s-a intamplat si in anii anteriori. Speram sa fie un festival rugbistic care sa adune la start cat mai multe cluburi si sa ne bucuram impreuna de acest frumos sport care cultiva adevarate valori si principii de viata” a declarat Cristi Almas, Director de Dezvoltare Muntenia Vest.

Data limita de inscriere este de 31 mai 2017, tragerea la sorti urmand sa aiba loc pe 7 iunie, iar programarea meciurilor se va face o zi mai tarziu, pe 8 iunie. Sedinta tehnica va avea loc sambata 10 iunie, la Stadionul Arcul de Triumf, de la ora 09:00. Meciurile vor incepe sambata, 10 iunie, de la ora 10:30, iar duminica, 11 iunie, de la ora 09:30.

Inscrierile vor fi facute de fiecare club in parte, prin trimiterea tabelului nominal (care va contine numele si prenumele sportivilor, CNP-il lor, adresa, semnatura sportiv, nume si prenume antrenor, stampila clubului) cu sportivii, la adresele de email: rapida10@yahoo.com, cristi.almas@frr.ro si amrb.georgebidirel@gmail.com

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile