Turashvili si Vlaicu la RCJ Farul Constanta

Rugby Club Judetean Farul Constanta s-a reunit sub comanda lui Cristian Petre, care va avea un dublu rol, de antrenor secund si jucator. Principalul Neil Kelly urmeaza sa ajunga zilele urmatoare la Constanta.

Pana atunci, Cristi Petre, recordman al prezentelor la echipa nationala, va conduce primele antrenamente ale alb-albastrilor si chiar se va pregati cot la cot cu jucatorii. Farul isi propune in acest an castigarea Superligii si pentru asta conducerea clubului a demarat o campanie spectaculoasa de transferuri.

Florin Vlaicu, om de baza al Stejarilor, si cel mai bun marcator al Superligii in ultimele doua sezoane, a parasit Steaua pentru a cuceri titlul national cu Farul.

Fostul jucator al Farului, georgianul Otar Turashvili, care a evoluat in ultimii ani la campioana in exercitiu RCM Universitatea de Vest Timisoara, Petru Tamba de la Stiinta Baia Mare, Ciprian Caplescu si Vlad Badalicescu de la Dinamo sunt doar cativa dintre rugbistii care trebuie sa schimbe fata echipei de rugby a Constantei in 2014. Noul sezon al Superligii Nationale debuteaza in martie.

sursa: www.reporterntv.ro

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile