Un fost rugbyst roman va face inconjurul lumii pe motocicleta

Bogdan (stinga) si Andrei se pregatesc pentru Romanian Quest Expedition

Bogdan Petre (fost jucator de rugby la Steaua) impreuna cu Andrei Georgescu vor initia anul acesta in luna mai “Romanian Quest Expedition”, proiect in cadrul caruia vor face inconjurul lumii pe motocicleta.

Cei doi vor fi plecati intre trei si cinci ani, pe cinci continente, proiectul cuprinzand vizite in peste 83 de state. Mijloacele de transport sunt motocicletele.

Startul expeditiei va fi dat in jurul datei de 1 Mai 2011, din Bucuresti, de unde vor pleca insotiti de o caravana de prieteni motociclisti. O parte din ei vor calatori alaturi de cei doi pana la granita cu Rusia.

Romanian Quest Expedition este un proiect care are ca obiectiv cunoasterea civilizatiilor, a culturilor, a modului de viata al fiecarui popor, fauna/flora si nu in ultimul rand, promovarea imaginii Romaniei.

FRR le va oferi celor doi echipament pentru expeditie.

PREZENTARE

Andrei Georgescu, nascut in Bucuresti, 36 de ani, sportiv medaliat, motociclist din anul 2004, participant in etape de motocross si enduro in campionatele nationale de specialitate. Experienta in vanzari si marketing acumulata in diverse pozitii de management detinute in cadrul mai multor societati multinationale. In prezent administreaza propria societate.

Bogdan Petre, nascut in Bucuresti, 27 de ani, sportiv medaliat (a jucat rugby la Steaua timp de 11 ani), motociclist din anul 2005, pasionat de calatorii pe doua roti. Experienta in domeniul bancar-vanzari, fost membru al echipei de management in dezvoltarea a doua societati in domeniul consultantei financiare. In prezent administreaza propria societate.

Sorin Petre (fratele lui Bogdan), nascut in Bucuresti, 24 de ani, administreaza asociatia “Romanian Quest Expedition” si mentine relatiile cu partenerii si sponsorii pe durata intregii expeditii. El va ramane in Romania si va coordona toata actiunea.

Mai multe detalii despre calatoria acestora gasiti pe www.roquest.ro .

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile