Un georgian si un sud-african pentru RCM

Bidzina Samkharadze

Constanta ramane destinatia preferata pentru transferuri la RCM mvt Universitatea Timisoara si pentru sezonul 2013. Cu gandul la duelurile din campionat dar si cele din Challenge Cup, campioana en-titre si-a asigurat serviciile a doi ex-marinari, georgianul Bidzina Samhkaradze si sud-africanul Randall Morrison.

Achizitiile lui Daniel Carpo si Otar Turasvili in urma cu un an s-au dovedit a fi mutari cheie pentru RCM. Pastrand acelasi model, sefii clubului din Ronat vor intari lotul tot cu jucatori de la malul marii. Primele două transferuri confirmate pentru noul sezon sunt sud-africanul Randall Morrison si georgianul Bidzina Samhkaradze.

Morrison joaca linia a III-a iar venirea sa a fost anuntata de antrenorul Chester Williams cei doi provenind din aceeasi tara, Africa de Sud. Mult mai important pare transferul georgianului Bidzina Samhkaradze. Rugbistul in varsta de 29 de ani joacă mijlocas la gramada si are 60 de prezente in nationala Georgiei, inclusiv la ultimele doua editii ale Campionatului Mondial.

”Bidzina va fi jucatorul nostru. A evoluat la Farul impreuna cu Turasvili, el ni l-a recomandat”, a confirmat presedintele clubul Sorin Doda. Samhkaradze vine sa suplineasca absenta lui Vali Calafeteanu.

Ambii jucatori vor fi la Timisoara la reunirea din 14 ianuarie. RCM a anuntat ca a transferat 7 jucatori noi in aceasta iarna, majoritatea dintre ei jucatori straini.

Sursa: sportvest.info

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile