Un nou curs pentru a deveni comisar de citare și observator FRR, organizat de Comisia de Citare Observare

Curs de Level 1 si 2 World Rugby pentru antrenori de rugby 7 la Bucuresti

Federația Română de Rugby prin Comisia de Citare Observare organizează un nou curs pentru cei care doresc să devină membri ai acestei comisii. CCOB supraveghează organizarea și desfășurarea în condiții regulamentare a jocurilor din cadrul competițiilor naționale, dar analizează și comportamentul jucătorilor implicați în competițiile oficiale organizate de către Federația Română de Rugby, față de prevederile Legilor Jocului privind antijocul.

Cei care doresc să se implice activ și să devină membri ai comisiei trebuie să se înscrie și să trimită toate documentele necesare pe adresa citare@frr.ro și citarefrr@gmail.com , pănă pe data de 15.06.2022 – orele 18:00,urmând ca în data de 17.06.2022 să susțină proba practică de regulament aplicat și video-media de la distanță pe platforma skype/zoom/altă pltformă.

Îndeplinirea acestor condiții va da dreptul de participare la cursul organizat de F.R.R. pe 18 iunie, curs care se va încheia cu o examinare finală în aceeași zi, la ora 19:00. Cursul va fi susținut de către Constantin Bonea, președintele CCOB.

Condiții și documente pentru înscriere:
Candidații care pot aplica pentru un loc în Comisia de Citare și CCOB trebuie să transmită următoarele documente pe email:

(1) Cerere pentru înscrierea la examenul de licențiere ca CCOB;

(2) Adeverință medicală din care să reiasă că este clinic sănătos și nu are afecțiuni grave oftalmologice;

(3) Curriculum vitae din care să rezulte activitatea sportivă ca jucător, antrenor, arbitru sau observator – oficial de rugby; datele din CV să fie susținute de documentele anexate în copii, respectiv : carnetul de legitimare vizat pe perioada declarată, ori adeverință de la cluburi, dacă este cazul;

(4) Rezultatul testului de regulament de joc World Rugby, din pagina WEB oficială a WR (https://laws.worldrugby.org/index.php?&language=RO).

(5) Cazier judiciar valabil;

6.2. Candidații admiși la art. 6 și 6.1., vor susține un test la distanță media – informatic și de regulament de joc, prin mijloace informatice, prin skype/zoom și/sau email;

6.3. Candidații care au obținut baremul minim de acces vor participa la un stagiu de pregătire organizat de FRR, la sfârșitul căruia se va susține un examen pentru stabilirea celor care vor deveni Comisari de Citare Observare CCOB

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile