Victorii ale gazdelor in etapa a 9-a din DNS

In Divizia Nationala de Seniori s-au disputat trei partide restante din etapa a 9-a, toate terminate cu victorii ale gazdelor, Gloria Buzau, CS Navodari si Stiinta Petrosani, disputa dintre RC Barlad si ACS Tomitanii Constanta urmand sa se dispute pe 3 mai.

Cea mai mare diferenta de scor s-a inregistrat in partida Gloria Buzau-CSU AV Arad, rezultat 92-0, in conditiile in care fluierul  final s-a auzit in minutul 53, aradenii aflandu-se in imposibilitatea de a continua din cauza lipsei de efectiv. Elevii lui Costica Mersoiu au marcat un total de 14 eseuri si, firesc, s-au ales cu punctul bonus in clasamentul Diviziei Nationale de Seniori, fiind liderii la zi in cel de-al doilea esalon valoric.

Tot o victorie la scor a obtinut si CS Navodari, 50-7 , pe propriul teren in fata celor de la CSM Bucovina Suceava. Opt eseuri au fost trecute in contul trupei de la malul marii, autori Razvan Barbu dubla, ​Florin Barbu de asemena cu doua reusite, respectiv Ionut Puisoru, Ionut Prodan, Cristian Ogea si Vasile Perju, incercarea de onoare a sucevenilor fiind reusita de Lucian Preutescu.

Stiinta Petrosani a invins pe RCM Galati cu 29-10, insa in prima parte a jocului galatenii au condus cu 10-7, iar la pauza a fost egalitate, 10-10. Studentii din Valea Jiului s-au desprins decisiv in repriza secunda, eseurile, gratie carora au obtinut si bonusul ofensiv, reusindu-le Vlad Popa, Mirel Popescu, Bogdan Parvu si Remus Zaharescu, trei dintre acestea fiind transformate de Florin Tandea.

Etapa urmatoare , a 11-a va avea loc dupa urmatorul program:
14.04.2018, RCM Galati-ACS Tomitanii Constanta
14.04.2018, RC Barlad-CSU AV Arad
14.04.2018, Gloria Buzau-CS Navodari
15.04.2018, Stiinta Petrosani-CSM Bucovina

FOTO: Stiinta Petrosani Rugby Facebook

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile