Victorii ale oaspeților în prima etapă a returului DNS

Trei partide s-au disputat în cadrul etapei a 10-a, prima din returul ediției 2021 a Diviziei Naționale de Seniori, în toate dintre acestea victoria revenind oaspeților.

Primele două clasate au câștigat lejer, CS Năvodari și RC Bârlad impunându-se pe terenul echipelor CSU Alba Iulia, respectiv CSU Arad, la scor, trecându-și, evident, în cont și punctul bonus ofensiv. Echipa de la malul mării s-a impus cu la Alba Iulia cu rezulatul de 67-0, gazdele nereușind nici măcar punctele de onoare. CSU Arad a rezistat o jumătate de repriză, dar apoi RC Bârlad a fost de neoprit, 76-15 fiind rezultatul consemnat la finalul partidei.

Au marcat pentru CS Năvodari: Codrin Bercu 3 eseuri, Albert Știopei 2 eseuri, Sebastian Agapie, Alin Ștefan, Sorin Săvuț, George Burlacu, Mihai Popa, Marian Niță – un eseu fiecare, Cristian Văcaru 6 transformări.

Au marcat pentru CSU Arad: Alexandru Burai și Remus Zaharescu – un eseu fiecare, George Szucs o transformare și o lovitură de pedeapsă, respectiv Ovidiu Neagu 8 transformări și 2 lovituri de pedeapsă, Cristian Constantin 2 eseuri, Lazăr Azoiței 2 eseuri, Ionuț Dascălu – 2 eseuri, Toma Mîrzac – 2 eseuri și 2 transformări, George Mătase, Claudiu Popovici – un eseu fiecare, pentru RC Bârlad

Cea mai echilibrată dispută a fost între RC Gura Humorului și CSM Galați. La pauză, gălățenii conduceau cu 14-0, apoi în debutul părții secunde scorul a devenit 17-3. De la acest scor oaspeții au trăit cu emoții, căci RC Gura Humorului a revenit până la 17-16 și s-a ales cu bonusul defensiv, iar trupa de la malul Dunării cu cele patru puncte ale victoriei.

Au marcat pentru Gura Humorului: Alexandru Tucaliuc un eseu, Ciprian Nichitean 1 transformare și 2 lovituri de pedeapsă și Mihai Dărăban o lovitură de pedeapsă, respectiv Ioniță Nistor și Mihai Ghindă – un eseu fiecare, Gabriel Partenie 2 transformări și Ionuț Niacșu o lovitură de pedeapsă pentru CSM Galați

Meciul dintre CSM Suceava și RC Grivița a fost reprogramat pentru data de 20 noiembrie, la solicitarea celor două cluburi.

Divizia Națională de Seniori continuă weekendul viitor cu etapa a XI-a, în competiție urmând să debuteze și CS Politehnica Iași.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile