Vlad Iordachescu va conduce partida dintre Ucraina si Polonia in Rugby Europe Championship, Divizia 1B

Vlad Iordachescu va conduce partida dintre Ucraina si Polonia in Rugby Europe Championship, Divizia 1B.

Cel mai in forma arbitru roman al momentului, Vlad Iordachescu, primeste delegare dupa delegare la nivel international. In acest week-end, Iordachescu se afla in Ucraina, la Khmelnitsky, pentru a arbitra un meci din Rugby Europe Championship, Divizia 1 B, dintre Ucraina si Polonia. „Ma bucur ca arbitrajul romanesc este apreciat afara, iar aceste meciuri pe care le avem ne ajuta sa progresam”, a declarat Vlad.

De altfel, brigada de arbitri de la acest meci este in totalitate romaneasca, la margine fiind desemnati Cristian Serban si Razvan Vasiliu, iar observator de meci este George Bargaunas. De altfel, Bargaunas a fost observator de meci si la Bulgaria – Norvegia, 15-16, in Divizia 2D, la Burgas, pe 3 octombrie.

Vlad Iordachescu este unul dintre cei mai buni arbitri autohtoni. Printre cele mai importante meciuri in care a oficiat se numara Georgia – Portugalia din Rugby Europe Championship, dar si cinci partide in Challenge Cup, a doua competitie valorica intercluburi din Europa. In luna septembrie, chiar inaintea debutului Cupei Mondiale, acesta a facut parte din brigada care a arbitrat meciul test dintre Canada si Fiji, disputat la Londra, pe stadionul Twickenham Stoop.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile