Andrei Iftode s-a transferat la U Cluj

Andrei Iftode.
Andrei Iftode.

Echipa de rugby Universitatea Cluj a transferat un jucator de la campioana RCMUV Timisoara.

Rugbystul Andrei Iftode, in varsta de 23 de ani a evoluat timp de doi ani pentru timisoreni, cu care a obtinut primul sau titlu de campion al Romaniei in 2012, dar si Cupa Romaniei. Rugbystul si-a inceput cariera la RC Brasov, echipa cu care a fost vicecampion la U17 si campion national la U18 si U19. De asemenea, a fost component al loturilor nationale de juniori si tineret. Debutul la seniori l-a avut la UAV Arad, unde a jucat timp de un an, dupa care a urmat transferul la RCMUV Timisoara.

Andrei Iftode a inceput deja pregatirea cu lotul „studentilor” si este incantat de ce a gasit la Cluj. „Am ales Clujul deoarece este un oras asemanator cu orasul meu natal, Brasov. Cel mai important lucru pentru care am ales „U” Cluj a fost a atmosfera de la echipa, traditia acestei echipe. Este un colectiv tanar, suntem ca o familie in care se pun mari sperante. Cred in proiectul care este in derulare in momentul de fata si sper ca prin pregatirea si prestatiile mele sa fac performanta si sa aduc un plus echipei”, a declarat noul jucator al Universitatii Cluj, Andrei Iftode.

Universitatea Cluj va efectua in perioada urmatoare un stagiu de pregatire la Vatra Dornei, dupa care vor urma trei meciuri de verificare.

Sursa: www.u-cluj.ro

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile