Anglia si-a prezentat echipamentul pentru Cupa Mondiala

Ashton si Foden in noul echipament

Federatia Engleza de Rugby (RFU) si Nike au prezentat echipamentul de joc pentru sezonul 2011-2012. Acesta este alcatuit pentru prima data in istoria nationalei Angliei, din elemente avand o singura culoare. Astfel, cele doua randuri de echipament vor fi alb, respectiv negru.

Fiecare element al noului echipament a fost imbunatatit si ajustat respectand cererile jucatorilor de-a lungul anilor trecuti. Acestea sunt create dupa o tehnologie patentata Nike, Dri FIT, ce optimizeaza temperatura corpului si asigura o protectie mai mare impotriva transpiratiei. O noua premiera este croiala de la linia gatului, fiind pentru prima data cand tricoul este perfect mulat pe corp.

De asemenea sortul are o portiune de material absorbant care foloseste la uscarea mainilor si deci ofera un avantaj jucatorilor in controlul mingii.

Vom avea ocazia sa vedem aceste doua randuri de echipament in cele patru meciuri test ale Angliei din aceasta luna. RFU a anunat deja ca echipamentul alb va fi folosit contra Tarii Galilor, la Cardiff, si Irlandei, in timp ce contra Argentinei si Tarii Galilor, pe Twickenham, vor purta echipamentul negru.

Romania va intalni Anglia in grupa B a Cupei Mondiale din Noua Zeelanda pe 24 septembrie. Britanii vor evolua contra Romaniei in echipament de culoare alba.

Foto: www.rfu.com

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile