Anul 2019 aduce alte patru campanii de donare de sange

Federatia Romana de Rugby vine si in 2019 in sprijinul comunitatii prin diverse actiuni cu caracter social. Una dintre acestea este campania de donare de sange, care in 2019 va intra in cel de-al noualea an de cand se desfasoara sub acest format.

Astfel, in patru zile de vineri ale anului viitor, la sediul FRR, de pe Bd. Marasti nr. 18-20, sector 1, orice cetatean roman, cu varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani, poate face un gest umanitar pentru cel de langa el. Pe 8 martie, 7 iunie, 20 septembrie si 13 decembrie, intr-un interval orar ce va fi comunicat ulterior, va asteptam la actiunea de donare. Datele de donare au fost programate respectand regula celor 70 de zile care trebuie sa fie intre donari.

„Lunile de donare au ramas aceleasi ca in anii trecuti, am dorit sa programam din timp toate cele patru date de donare pentru ca lumea sa stie ca vom avea continuitate in ceea ce priveste aceasta campanie. Personal, pentru mine este o mare bucurie, pentru ca in 2019 vom intra in cel de-al noualea an al acestui proiect, unul dintre cele mai importante si mai dragi proiecte pe care le-am initiat si doresc sa multumesc pentru sprijin Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti, dar si partenerilor care au fost alaturi de noi pentru diverse perioade in toti acesti ani. Evident, rolul cel mai important il au donatorii, acele persoane speciale care isi fac timp sa vina si sa doneze sange, sa arate concret ca le pasa de cei de langa ei. Sa nu uitam ca un donator poate salva trei vieti si ca sta in puterea noastra, a fiecaruia, de a intinde o mana de ajutor celuilalt. Este cel mai simplu gest pe care il putem face, un gest care nu ne costa nimic, dar are efecte uriase” a declarat doctorul Alin Popescu, medic coordonator al FRR.

In 2018, in campaniile de donare organizate de FRR au fost aproape 200 de donatori, la ultima donare a anului, in decembrie, inregistrandu-se o premiera, au fost acceptate ca donatori toate cele 39 de persoane care s-au prezentat la donare.

Datele campaniei de donare in 2019:
8 martie 2019 – a fost reprogramata pentru 11 martie
7 iunie 2019
20 septembrie 2019
13 decembrie 2019

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile