Arbitrii Frasineanu, Milita si Seitan s-au retras din activitate

Luna iunie a acestui an are o semnificatie aparte in viata arbitrajului din Romania. Trei oficiali romani de meci Danut Frasineanu, Bogdan Milita si Gabriel Seitan, care au activat in ultimii 25 de ani in arbitrajul romanesc si care au implinit frumoasa varsta de 50 de ani, au pus ghetele in cui.

Danut Frasineanu si Gabriel Seitan au facut pasul spre arbitraj la finalul carierei de jucatori, ambii componenti ai  C.S.S. Locomotiva Bucuresti, echipa cu care au fost campioni nationali in anul 1988. De asemenea un alt jucator al Locomotivei din acei ani, Bogdan Milita, cel care in 2009 arbitra finala dintre Baia Mare si Steaua, a decis sa spuna si el “ adio “ arbitrajului.

Iar pentru că în sport este important sa impartasesti din experienta acumulata si generatiilor urmatoare, speram ca acestia sa ramana aproape de terenul dintre H-uri si sa ajute la cresterea unor noi oficiali de meci.

Federatia Romana de Rugby si Comisia Centrala a Arbitrilor le multumeste pentru cariera longeviva si pentru tot ce au realizat in arbitrajul romanesc în ultimii 25 de ani.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile