Argentina Jaguars a terminat pe pozitia a treia IRB Nations Cup 2013

Rusia - Argentina Jaguars.
Rusia – Argentina Jaguars.

Prima partida a ultimei zile la IRB Nations Cup editia 2013 a opus pe Argentina Jaguars si Rusia, miza fiind evitarea ultimei pozitii in clasamentul final.

Argentina a inceput mai bine partida si in minutul 8 sud-americanii conduceau cu 7-0 dupa ce aripa Villaluenga a gasit bresa in defensiva rusilor. marcand primul eseu transformat de Poet.

Rusii au replicat in minutul 23, atunci cand aripa Kotov a beneficiat de indecizia placajelor jaguarilor si dupa o cursa de 50 de metri a acesta a marcat un eseu care, transformat de Kushnarev, a restabilit egalitatea.

Pana la pauza insa tot argentinienii au pus puncte pe tabela de marcaj, Estelles marcand a doua incercare a jaguarilor dupa un atac pe treisferturi, transformarea apartinandu-i lui Poet.

In partea secunda s-a jucat la fel de deschis ca si in prima parte, primii care au marcat puncte fiind rusii prin Kushnarev, care a redus din diferenta concretizand o lovitura de pedeapsa.

Argentinienii au continuat si ei sa adune puncte iar Bonilla, inlocuitorul lui Poet, a inscris din doua penalitati in minutele 59 si 63, sud-americanii conducand cu rezultatul de 23-10.

Dupa ce Alemano a primit cartonas galben, in minutul 68 rusii au izbutit al doilea lor eseu prin Temnov, dupa un mol de margine. Transformarea i-a apartinut aceluiasi Kushnarev si a facut ca tabela sa indice Argentina Jaguars-Rusia 23-17.

Desi se aflau inca in 14 jucatori, argentinienii au mai lovit o data, Bruno finalizand cu eseu o actiune a sud-americanilor. Transformarea lui Bonilla a fost actiunea care a hotarat rezultatul final, 30-17 in favoarea celor de la Argentina Jaguars.

In urma acestui rezultat in clasamentul final al IRB Nations Cup editia 2013, Argentina Jaguars s-a clasat pe pozitia a treia, in timp ce Rusia pe ultima fara a cunoaste succesul.

Capitanul argentinian, Juan Pablo Estelles, a declarat ca victoria s-a datorat faptului ca „am cautat sa jucam din orice loc al terenului si sa dezvoltam actiunile de atac.”

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile