AVIVA PREMIERSHIP: Ion Paulica pierde in fata celor de la Leeds

Aviva Premiership

Newcastle 33 – 18 Harlequins
Primele puncte inscrise au venit inca din minutul trei al partidei, cand Tom Williams al Harlequins inscrie un eseu. Dupa inca trei minute meciul devine o competitie a transformarilor intre cele doua echipe, Newcastle marcand prin patru lovituri de penalizare (6′, 25′, 34′, 40′), iar Harlequins prin doua (31′, 43′).
Newcastle a schimbat insa ritmul in minutul 55 prin eseul inscris de Alex Gray, iar pana la finalul reprizei secunde gazdele au mai culcat mingea de doua ori in terenul de tinta advers (58′, 77′). Transformarile eseurilor au marit avantajul Newcastle, meciul terminandu-se cu scor final 33-18.

Gloucester Rugby 34 – 22 Bath Rugby
Gloucester au fost primii care au adus puncte pe tabela, Nicky Robinson profitand de o lovitura de penalizare in minutul cinci. Tot ei au sinscris si primul eseu, in minutul 18, prin Henry Trinder.
Bath isi revine in minutul 25 printr-un eseu inscris de Mattt Banahan si transformat de Olly Barkley, insa zece minute mai tarziu Paul Doran-Jones al Gloucester Rugby reuseste o incercare pentru echipa sa. O lovitura de pedeapsa obtinuta de Bath stabileste scorul la pauza: 15-10.
Inca din primul minut al celei de-a doua reprize oaspetii egaleaza prin incercarea lui Tom Biggs. Nicky Robinson inscrie pentru Gloucester prin inca trei lovituri de penalizare (46′, 57′, 73′), iar Tom Voyce mai aduce 10 puncte echipei sale prin doua eseuri (59′, 77′). Bath mai reuseste sa inscrie printr-un eseu si transformarea acestuia in minutul 75, insa insuficient pentru a obtine victoria.

Leicester Tigers 14 – 15 Saracens
Jeremy Staunton de la Tigrii si Alex Goode al Saracens au fost cei care au inscris cel mai mult la intalnirea celor doua echipe engleze, gratie loviturilor de penalizare obtinute.
Tigrii au inscris prin trei lovituri (8′, 21′, 33′), iar Saracens au obtinut doua in plus (5′, 15′, 35′, 65′, 74′). Competitia transformarilor dintre Leicester si Saracens a fost intrerupta doar de eseul lui Manu Tuilagi din minutul 29. Saracens au invins insa la puncte datorita numarului mare de lovituri de pedeapsa obtinute.

Exeter Chiefs 30 – 9 Northampton
Desi in prima repriza avantajul era de partea celor de la Northampton, Exeter Chiefs s-au regrupat dupa pauza si au obtinut o victorie clara.
Northampton au reusit sa inscrie doar prin intermediul a trei lovituri de pedeapsa transformate de Stephen Myler (04′, 14′, 39′). Exeter Chiefs pe da alta parte au avut un joc divers, inscriind trei eseuri (52′, 55′, 67′), toate transformate.
Gareth Steenson, transformerul Exeter Chiefs, a inscris si prin intermediul a trei lovituri de pedeapsa (7′, 44′, 49′).

Leeds Carnegie 27 – 19 London Irish
London Irish-ul lui Ion Paulica a iesit infrant din intalnirea cu Leeds, ultima clasata in topul AVIVA.
Prima repriza a fost una buna pentru London Irish, acestia reusind sa-si mentina avantajul pana la sfarsitul ei. Prin trei lovituri de penalizare consecutive (6′, 19′, 25′) acestia se plaseaza la o diferenta de noua puncte de Leeds, insa un minut mai tarziu este randul gazdelor sa inscrie trei puncte. London Irish marcheaza primul eseu in minutul 34, iar Leeds vine cu replica 5 minute mai tarziu cand Luther Burrel reuseste o incercare. Scor la pauza 10-16.
Ion Paulica intra pe teren in minutul 51 al partidei, iar la scurt timp dupa aceea coechipierul Ryan Lamb reuseste un dropgol.
Leeds raspunde insa prin inscrierea a doua eseuri (63′, 70′), iar transformarile lor si o lovitura de penalizare plaseaza gazdele in avantaj. Scor final 27-19.

London Wasps 33 – 26 Sale Sharks
Viespile au inceput meciul prin marcarea a cinci lovituri de penalizare consecutive, transformate de Dave Walder (3′, 8′, 10′, 24′, 25′). Asa ca in minutul 25 scorul arata 15-0.
Rechinii isi revin in cea de a doua repriza, cand Ben Cohen reuseste o incercare in minutul 43. Charlie Hodgson o transforma iar cateva minute mai tarziu profita si de o lovitura de penalizare.
In minutul 54 Dave Walder reuseste un dropgol pentru Viespi, iar doua minute mai tarziu Riki Flutey marcheaza un eseu. Ambele echipe mai inscriu prin intermediul cate unui eseu si a unei lovituri de penalizare, insa Rechinii reusesc si transformarea eseului. Viespile au obtinut insa victoria cu 33 de puncte fata de 26 ale Rechinilor.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile