Saracens trece in fruntea clasamentului Aviva Premiership

In Aviva Premiership s-au disputat partidele din etapa a VI-a, in care pilierul roman Alexandru Tarus a fost titular pentru Sale Sharks, o runda spectaculoasa cu multe eseuri marcate, prin victoria in fata celor de la Wasps, Saracens devenind liderul clasamenutului primului esalon valoric din Anglia.

Sale Sharks s-a deplasat pe Twickenham Stoop pentru partida cu Harlequins. Asa cum ne-a obisnuit, pilierul roman Alexandru Tarus a fost titular in echipa rechinilor si a evoluat pana in minutul 41, intr-o disputa frumoasa, raportul eseurilor fiind de 5-4 in favoarea londonezilor care si-au trecut in cont victoria, ambele formatii obtinand bonusul ofensiv.

Saracens si London Wasps s-au intalnit pe Allianz Park, derbyul londonez revenind campionilor continentali la nivel de cluburi. Jamie George a reusit un hat-trick, iar Chris Wyles a completat numarul de incercari necesare obtinerii bonusului ofensiv, victorie prin care Saracens a trecut in fruntea clasamentului.

Pe Receation Ground, Bath nu a avut probleme in a se impune in fata ultimei clasate, Worcester Warriors. Incercarile marcate de Jonathan Joseph, Aled Brew dubla si Ben Tapuai au asigurat punctul bonus ofensiv, de partea vizitatorilor cate o reusita apartinand jucatorilor Jamie Shillcock si Dean Hammond.

Desi a avut o evolutie buna si in acesta etapa, Newcastle a cedat pe terenul campionilor en-titre, Exeter desi ambele echipe au marcat cate patru eseuri. Decisive au fost punctele venite din loviturile de pedeapsa concretizate de Gareth Steeson precum si cele doua elimininari temporare din tabara lui Newcatle in repriza secunda.

Gloucester –Northampton a fost o partida pe contre, cele doua eseuri marcate intre minutele 58 si 62 de Billy Twelvetrees, respectiv Willi Heintz decizand numele invingatoarei. Cel mai greu in acesta etapa  s-a impus Leicester, pe terenul nou-promovatei, London Irish.

Rezultatele complete ale etapei a VI-a:
Harlequins-Sale Sharks 42-26
Bath-Worcester 29-13
Exeter-Newcastle 34-24
Gloucester-Northampton 29-24
London Irish-Leicester 27-28
Saracens-Wasps 38-19

Clasament:
1.Saracens-23p
2.Exeter-22p
3.Northampton-20p
4.Newcastle-20p
5.Bath-19p
6.Leicester-17p
7.Harlequins-15p
8.Gloucester-14p
9.Sale-13p
10.Wasps-10p
11.London Irish-6p
12.Worcester-1p

FOTO: Daniel Nechita Photographer

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile