Cu Alexandru Tarus titular, Sale Sharks obtine prima victorie in Aviva Premiership

In etapa a III-a din Aviva Premiership, esalon de elita din Anglia, pilierul roman Alexandru Tarus a fost pentru a doua oara titular in echipa Sale Sharks care s-a impus in fata celor de la London Irish, cea mai disputata partida a rundei fiind cea in care Harlequins a castigat in deplasare la Wasps.

Pilierul roman Alexandru Tarus a fost pentru a doua oara consecutiv titular la Sale Sharks si a evoluat pana in minutul 51 al partidei disputate de echipa sa impotriva nou-promovatei London Irish. Rechinii au obtinut primul succes stagional, eseurile marcate de Ross Harrison, Denny Solomona dubla, Josh Charnley si Mark Jeninngs aducandu-le acestora si punctul bonus ofensiv.

Partida dintre Worcester Warriors si Saracens s-a disputa in Statele Unite pe Talen Energy Stadium din Philadelphia, desi diferenta de scor a fost de 29-7 in favoarea londonezilor acestia reusind doar doua incercari, Chris Wyles respectiv un eseu de penalizare, restul punctelor venind din piciorul lui Owen Farrell autor al unei transformari si a cinci lovituri de pedeapsa.

Dupa succesul entuziasmant in fata lui Saracens din etapa perecedenta, Bath a cedat pe Franklin’s Gardens in partida cu Northampton. Gazdele au marcat patru incercari prin Courtney Lawes, David Ribbans dubla si George North, gratie carora s-au ales cu bonificatia ofensiva replica lui Bath constand doar in cele doua tentative de tinta concretizate de Rhys Priestland.

Pe Ricoh Arena, intr-un adevarat derby londonez s-au intalnit Wasps si Harlequins victoria revenind arlechinilor cu rezultatul de 24-21. Wasps a condus la pauza cu 13-11 iar apoi cu 21-18 pana in minutul 66 , dupa care Marcus Smith a inscris din doua lovituri de pedeapsa care au inclinat balanta in favoarea lui Harlequins.

Rezultate:
Northampton-Bath 24-6
Worcester-Exeter 10-41
Sale-London Irish 36-7
Leicester-Gloucester 24-10
Newcastle-Saracens 7-29
Wasps-Harlequins 21-24

Clasament:
1.Exeter-11p
2.Wasps-10p
3.Saracens-9p
4.Newcastle-9p
5.Harlequins-9p
6.Northampton-9p
7.Bath-8p
8.Sale-7p
9.Leicester-5p
10.Gloucester-5p
11.London Irish-5p
12.Worcester-0p

FOTO: London Irish Rugby Club Facebook

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile