Barladul s-a intalnit cu Farul in vederea pregatirii noului sezon

Dupa un stagiu de pregatire montan care a avut loc la Predeal pe o durata de sapte zile, RC.Barlad a disputat o partida de pregatire impotriva celor de la Farul Constanta, echipa aflata in SuperLiga CEC Bank.

A fost o buna ocazie pentru barladeni de a-si testa lotul de jucatori inaintea startului intr-o noua editie a Diviziei Nationale Seniori, unde spera sa faca o figura cat mai frumoasa.

Fara a se lua in calcul rezultatul, atat Barladul, cat si Farul s-au infruntat intr-un joc scoala in care s-a urmarit in primul rand executarea unor scheme prestabilite, fiind testat modul in care jucatorii reactioneaza atat la faza ofensiva, cat si cea defensiva, precum si fazele fixe, marginea, gramada sau loviturile de pedeapsa.

Partida si-a atins scopul, ambele formatii reusind sa-si testeze jucatorii avuti la dispozitie, mai ales ca peste o saptamana Farul va debuta in SuperLiga in fata CSM.Bucuresti, in timp ce RC.Barlad, peste doua saptamani, va avea o disputa dificila, atunci cand vor primi vizita Stejarului Buzau.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile