Bath s-a impus dramatic pe terenul lui Exeter

Saracens a castigat disputa cu Leicester Tigers din etapa a VII-a contand pentru Aviva Premiership si se mentine in fruntea clasamentului, in cea mai disputata partida Bath impunandu-se pe Sandy Park in fata lui Exeter prin punctele marcate in ultimul minut.

Saracens a primit pe Allianz Park vizita lui Leicester Tigers, pe care a invins-o cu eseurile marcate pana in minutul 43, autori Chris Wyles, Sean Maitland si Billy Vunipola, singura finalizare in terenul de tinta advers a tigrilor venind in minutul 65 prin George Catchpole. Astfel Saracens s-a impus cu rezultatul de 24-10 si, chiar daca nu a izbutit sa-si treaca in cont si punctul bonus ofensiv, continua sa conduca in clasamentul Aviva Premiership.

Pe pozitia secunda se afla London Wasps care a trecut, pe Ricoh Arena, de Newcastle Falcons cu rezultatul de 31-6, adjudecandu-si bonusul ofensiv dupa cele patru eseuri reusite de Joe Launchbury, Frank Halai si Jimmy Gopperth dubla, acesta fiind si autorul altor cinci tentative de tinta concretizate in puncte.

Bath a condus cu 6-3 in minutul 70 pe Sandy Park in fata gazdelor, Exeter, care au reusit sa intoarca rezultatul prin eseul lui Mitch Lees, transformat de Gareth Steenson. In ultimul minut insa Bath a avut puterea sa revina si sa se impuna cu rezultatul de 13-10 in urma incercarii semnate de Samesa Rokoduguni, pe care a transformat-o George Ford.

La fel de stransa a fost si disputa Northampton Saints-Gloucester de pe Franklin’s Gardens, care a revenit gazdelor, rezultat 23-20. Raportul eseurilor a fost de 2-2, Louis Picamoles si Tom Kessell in contul lui Saints, respectiv Jacob Rowan si Charlie Sharples, decisive dovedindu-se tentativele de tinta concretizate de Stephen Myler.

Fara prea mari emotii Harlequins a invins pe Twickenham Stoop in partida contra celor de la Worcester, 36-14 fiind rezultatul final care le-a adus londonezilor si punctul bonus ofensiv. Pentru invingatori au marcat cate un eseu Danny Care, James Horwill, Mike Brown, Joe Marchant si Tim Visser de partea lui Warriors consemnandu-se reusitele jucatorilor Jackson Willson si Ben Te’o.

Dupa sapte etape nou-promovata Bristol a ramas fara victorie, in aceasta runda pierzand pe propriul teren in disputa cu Sale Sharks. Paolo Odogwu, Mike Haley, Byron McGuigan, Eifioni Lewis-Roberts si Tom Curry au marcat incercarile rechinilor, care s-au ales cu bonificatia ofensiva, eseul de onoare al gazdelor avandu-l ca autor pe David Lemi.

Clasament:
1.Saracens-29p
2.Wasps-28p
3.Bath-26p
4.Leicester-19p
5.Sale Sharks-18p
6.Harlequins-17p
7.Exeter-16p
8.Northampton-15p
9.Newcastle-14p
10.Gloucester-12p
11.Worcester-9p
12.Bristol-2p

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile