Biarritz s-a calificat in semifinalele AMLIN Challenge Cup

Glaucester vs. Biarritz.
Gloucester vs. Biarritz.

Primul sfert de finala al AMLIN Challenge Cup s-a disputat aseara.

Detinatoarea trofeului, echipa franceza Biarritz, a reusit sa se impuna cu scorul de 41-31 pe terenul celor de la Gloucester, din Anglia.

Bascii au controlat in general partida, cu toate ca primul eseu a fost marcat de centrul gazdelor, Tindall, in minutul 14.

Pana la acest moment, Burns deschisese scorul din lovitura de pedeapsa, pentru Gloucester, iar Traille a reusit egalarea printr-un dropgol.

Yachvili si-a intrat in rol cu penalitatea din minutul 19, dupa care Thomas a culcat balonul in terenul englez de tinta, in minutul 23, iar Yachvili a transformat.

Cele doua formatii au alternat pe tabela, cu specificatia ca gazdele au adus puncte numai din loviturile de pedeapsa ale lui Burns, in timp ce francezii au marcat prin eseuri transformate. Aripa Thomas a bifat dubla, dupa care Heguy, inainte de pauza, a inscris si el o incercare.

De fiecare data, Yachvili a transformat, stabilind astfel scorul primei reprize la 27-14 in favoarea vizitatorilor.

Repriza secunda a inceput oarecum in favoarea gazdelor, cu o noua penalitate a lui Burns. Biarritz a linistit insa lucrurile, cu doua eseuri semnate de Baby si Burotu, ambele transformate de Yachvili.

In ultimele minute de joc, Gloucester a reusit sa mai stranga tabela, pana la 41-31, dupa incercarile aduse de Monahan si Edmonds, cu puncte suplimentare de fiecare data aduse de Burns.

In aceasta partida s-au acordat trei cartonase galbene, doua pentru gayzde si unul pentru francezi.

Foto: www.planetrugby.com

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile