Calvisano si-a luat revansa in fata Lupilor Bucuresti

Florin Surugiu.
Florin Surugiu.

Lupii Bucuresti au cedat pe stadionul Peroni in fata lui Calvisano in partida revansa din cadrul Amlin Challenge Cup.

Italienii au deschis scorul inca din primul minut al partidei, dupa ce uvertura acestora, Griffen a concretizat o lovitura de pedeapsa.

Avantajul minim de pe tabela de scor nu a durat pentru multa vreme si intre minutul 7 si 16 am trecut la un avantaj de sapte puncte. Mijlocasul la gramada Florin Surugiu a reusit o incercare transformata de Vlaicu, care a mai punctat si dintr-o lovitura de pedepasa, astfel Lupii conduceau cu 10-3.

Au urmat insa sapte minute bune ale gazdelor, mai intai Griffen a redus diferenta dintr-o penalitate pentru ca mai apoi Scanferla sa izbuteasca un eseu transformat de acelasi Griffen. Calvisano a trecut astfel la conducere in minutul 30 cu corul de 13-10.

Lupii au revenit din nou la conducere in minutul 32 atunci cand centrul nostru, Catalin Dascalu a reusit incercarea, transformata de Vlaicu.

Din pacate dupa ce Vlaicu a ratat o tentativa de tinta, Apostol a primit cartonas galben si astfel finalul primei reprize am fost nevoiti sa-l jucam in inferioritate numerica.
Calvisano au profitat si Gerosa a marcat a doua incercare pentru “galben-negri”, Griffen a reusit transformarea iar la cabine s-a intrat cu rezultatul de 20-17 pentru gazde.

In partea secunda Calvisano au reusit sa marcheze 14 puncte fata de doar trei ale noastre.

Capatana a primit in mintul 60 cartonas galben, Lupii fiind pusi pentru a doua oara in situatia de a juca in inferioritate.

Sapte minute mai tarziu a venit al treilea eseu a lui Calvisano reusit de Vilk, iar Griffen a dus scorul la 27-17 cu transformarea acestuia.

In minutul 70, Vlaicu a reusit singurele noastre puncte din mitanul secund, concretizand o lovitura de pedeapsa.

Finalul jocului a adus o noua incercare pentru Calvisano, Scanferla semnand dubla in mintul 72, eseu care a asigurat si bonusul ofensiv italienilor.
Griffen a transformat eseul si partida s-a incheiat cu rezultatul Clavisano-Lupii Bucuresti, 34-20.

Calvisano-Lupii Bucuresti: 34-20
Stadion Peroni (Italia)
Spectatori:
Arbitri: Leo Colgan (Irlanda) – Barry O’Connell (Irland), David Connolly (Irlanda)
Marcatori:
Calvisano: Scanferla(2e), Vilk(e), Gerosa(e), Griffen(4tr, 2lp)
Lupii: Surugiu(e), Dascalu(e), Vlaicu (2tr,2lp)

CALVISANO: 15. Shaun Berne, 14. Pablo Canavosio, 13. Andy Vilk, 12. Tommy Castello, 11. Ben De Jager, 10. Paul Griffen, 9. Gullo Palazzani, 1. Andrea Lovotti, 2. Gabriele Morelli, 3. Salvatore Costanzo, 4. Jaco Erasmus, 5. Filippo Gerosa, 6. Giacomo Brancoli, 7. Stefano Scanferla, 8. Samu Vunisa

Rezerve: 16. Andrea Gavazzi, 17. Marco Coletti, 18. Elia Violi, 19. Paino Hehea, 20. Michele Andreotti, 21. Gabriele Cicchinelli, 22. Simon Picone, 23. Michele Visentin.
Au mai jucat: Michele Visentin, Elia Violi, Paino Hehea

LUPII: 15. Fercu Catalin, 14. Lemnaru Madalin, 13. Dascalu Robert, 12. Vlaicu Florin, 11. Apostol Adrian, 10. Wiringi Michael, 09. Surugiu Florin, 1. Dobre Flavius, 2. Capatana Marian, 3. Pungea Horatiu, 4. Munteanu Cristian (C), 5. Drenceanu Marian, 6. Mitu Alexandru, 7. Rus Vasile, 8. Carpo Daniel

Rezerve: 16. Radoi Andrei, 17. Badalicescu Vlad, 18. Boar Romulus, 19. Lazar Dorin, 20. Ion Adrian, 21. Diaconescu Grigoras, 22. Gal Csaba, 23. Niacsu Ionut.
Au mai jucat: Boar Romulus, Ion Adrian, Gal Csaba, Niacsu Ionut

Pos Team Pl W D L Pts
1 Bath Rugby Bath Rugby 5 5 0 0 24
2 Agen Agen 5 2 0 3 13
3 Bucharest Wolves Bucharest Wolves 5 2 0 3 9
4 Cammi Rugby Calvisano Cammi Rugby Calvisano 5 1 0 4 7

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile