Calvisano si Rovigo s-au impus in prima mansa a semifinalelor din Campionato Eccellenza

Calvisano si Rovigo s-au impus in prima mansa a semifinalelor din Campionato Eccellenza.

Atat Calvisano, cat si Rovigo au disputat prima mansa a semifinalelor din Campionato Eccellenza in deplsare, acest lucru insa nu a impiedicat pe primele doua clasate in sezonul regulat sa-si adjudece victoria pentru a face un pas important in drumul catre finala competitiei.

Rovigo, care s-a clasat pe prima pozitie a clasamentului in sezonul regulat a evoluat in deplasare la Mogliano si dupa o partida extrem de disputata, ros-albastrii s-au impus cu rezultatul de 13-10, dupa ce la pauza avantajul a fost de partea gazdelor, 10-7. Rodrigo a marcat un eseu transformat de Basson si Rovigo a trecut in avantaj, dar Renata a intors rezultatul cu o incercare, o transformare si un dropgol, in partea secunda insa Mogliano nu a mai reusit sa inscrie si astfel Basson, autor a doua lovituri de pedeapsa a stabilit rezultatul final.

Pe Stadio Germia, Padova si Calvisano s-au intalnit in cea de-a doua semifinala, una la fel de echilibrata, castig de cauza avand galben-negrii, cu rezultatul de 11-3. Florin Vlaicu a fost titular si a marcat din doua lovituri de pedeapsa, in timp ce Florin Surugiu a intrat din postura de rezerva, tot ca rezerva incepand jocul pentru Padova si George Iacob. Florin Vlaicu a deschis scorul in minutul 6, dupa care Nikora a egalat, inainte de pauza Bergamo reusind sigurul eseu al disputei. Dupa pauza doar Florin Vlaicu si-a mai trecut numele pe lista marcatorilor, intr-o partida arbitrata de Marius Mitrea, care vineri a fost unul dintre asistentii finalei din Challenge Cup dintre Montpellier si Harlequins.

Mansa retur a semifinalelor va avea loc pe 21 mai, partida Rovigo-Mogliano, respectiv 22, cand se vor intalni Calvisano si Padova.

FOTO: federugby.it

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile