Chiefs, invinsa pe propriul teren de Highlanders in etapa 11 din Super Rugby

Chiefs, invinsa pe propriul teren de Highlanders in etapa 11 din Super Rugby.

In etapa a XI-a din Super Rugby, Chiefs a pierdut disputa de pe FGM Stadium Waikato din Hamilton in fata campionilor en-titre Highlanders si astfel in fruntea clasamentului general a trecut Crusaders dupa victoria cu bonus ofensiv impotriva australienilor de la Reds.

Highlanders a avut o evolutie foarte buna la Hamilton,mai ales in prima repriza si in debtutul partii secunde, astfel ca eseurile lui Lienert-Brown si Naholo, alaturi de tentativele de tinta concretizate de Sopoaga i-au desprins pe campionii en-titre la un ecart de 15 puncte. Cruden si Vaka au marcat cate un eseu pentru Chiefs, dar si Naholo a avut o finalizare in terenul de tinta advers si astfel Highlanders s-au impus cu rezultatul de 26-13.

De infrangerea lui Chiefs a profitat Crusaders care a marcat sase eseuri lui Reds si prin victoria cu rezultatul de 38-5, franciza neozeelendeza conduce in clasamentul general. Pe lista marcatorilor de eseuri si-au trecut numele Macilai-Tori hat-trick, Barrett, Taufua, Taylor din tabara invingatorilor, respectiv Magnay pentru australieni.

Dupa doua infrnageri consecutive, Brumbies a castigat pe GIO Stadium din Canberra partida importiva lui Bulls, rezultat 23-6 si astfel calutii se mentin in careul de asi al compeititiei. Ah Wong si Cubelli au marcat eseurile lui Brumbies, restul punctelor venind din piciorul lui Lealiifano. Pentru Bulls, Brummer a concretizat doua lovituri de pedeapsa.

Chiar daca a marcat patru incercari, Sunwolves a pierdut disputa de pe Prince Chichibu Memorial Stadium din Tokyo, 40-22, in fata lui Western Force, australienii alegandu-se cu bonusul ofensiv, deoarece raportul eseurilor a fost de 7-4. Brache a semnat un hat-trick pentru invingatori, alaturi de Stander, McCalman si Cottrell, pentru japonezi reusitele din terenul de tinta advers fiind izbutite de Yamada dubla, Pisi si Carpenter.

Cum Cheetahs a marcat doar din doua lovituri de pedeapsa, Waratahs nu a avut o misiune dificila in a obtine patru puncte , franciza din Sydney impunandu-se pe Allianz Stadium cu rezultatul de 21-6. Robinson si Foley au marcat cate un eseu, tot Foley evidentiindu-se si din fata butului advers cu doua transformari si trei lovituri de pedeapsa.

Pe Kings Park Stadium din Durban, Sharks a dispus de Hurricanes cu rezultatul de 32-15, raportul eseurilor fiind de 4-2, astfel ca in acesta partida nu s-au acordat puncte bonus. JP Pietersen a batut de doua ori apararea neozeelandezilor, Claassesns si Du Preez cate o data, pentru Hurricanes cate o incercare fiind reusita de Goodes si Marshall.

Southern Kings continua sa ramana pe ultima pozitie a clasamentului dupa infrangerea suferita pe propriul teren, 34-18 cu Blues. Raportul eseurilor a fost de 5-2, astfel ca Blues a obtinut bonusul ofensiv, pe lisat marcatorilor trecandu-si numele Nanai dubla, Parsons, Guyton si Li, respectiv Hall si Marutlulle.

Clasament:
Liderii conferintelor:
1.Crusaders-37p
2.Stormers-29p
3.Lions-27p
4.Brumbies-25p
5.Chiefs-37p
6.Highlanders-32p
7.Hurricanes-31p
8.Bulls-28p
9.Sharks-26p
10.Waratahs-25p
11.Blues-25p
12.Rebels-23p
13.Cheetahs-12p
14.Jaguares-12p
15.Reds-12p
16.Force-10p
17.Sunwolves-7p
18.Kings-4p

FOTO: dailymirror.lk

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile