CS Agronomia Bucuresti a castigat Cupa Romaniei la Rugby 7 feminin

 Cele trei echipe de senioare, CS Agronomia Bucuresti, CS Politehnica Iasi si CSU Cluj s-au intalnit, in sistem turneu, pe terenul sintetic din cadrul Stadionului National Arcul de Triumf, in cadrul Cupei Romaniei la Rugby 7 feminin editia 2017, trofeul fiind castigat de CS Agronomia Bucuresti.

Prima partida a fost cea dintre Politehnica Iasi si CSU Cluj, campioanele en-titre, fetele antrenate de Nicolae Tarcan impunandu-se cu rezultatul de 48-0. Clujencele au rezistat  in debutul jocului, dar o incursiune a Mariei Atomi a deschis drumul catre alte eseuri avandu-le ca autoare pe Ana Maria Sandu, Alina Dinita, Maryna Borodin dubla, Loredana Juncanariu dubla si Olga Surkova.

In al doilea joc fata in fata s-au aflat CS Agronomia Bucuresti si CSU Cluj. In prima repriza o dubla a Oxanei Bunici completata de reusitele Emiliei Vizitiu si Cristinei Popescu au asigurat un ecart de 20-3, clujencele replicand prin lovitura de pedeapsa concretizata de Bianca Crisan. Dupa pauza, Emilia Vizitiu a fost de neoprit, doua eseuri si o transformare, o alta reusita apartinand Mihaelei Artic astfel ca CS Agronomia a castigat cu rezultatul de 39-3.

Cum CS Agronomia Bucuresti si Politehnica Iasi au castigat partidele cu CSU Cluj, intalnirea dintre cele doua echipe a fost practic finala acestui turneu pentru desemnarea castigatoarei trofeului.  Fetele antrenate de Alexandru Marin au intrat mai bine in joc si scorul a fost deschis de Emilia Vizitiu, in replica cursa de aproximativ 60 de metri a Marynei Borodina restabilind egalitatea.

Scorul pauzei, 12-5 in favoarea CS Agronomia Bucuresti l-a stabilit Oxana Bunici cu un eseu, transformat tot de ea. Dupa reluare, Ana Voicu a marit ecartul, pe final incercarea reusita de Loredana Juncanariu si transformata de Olga Surkova nu a mai putut schimba soarta particdei,rezultat final 17-12 in favoarea echipei CS Agronomia Bucuresti.

FOTO: Dragos Pascaneanu

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile